Ana sayfa Güncel Haberler Armağan Çağlayan gerçek mesleğine geri döndü!

Armağan Çağlayan gerçek mesleğine geri döndü!

tarafından ker_def

Televizyon dünyasının yakından tanıdığı isimlerden birisi de Armağan Çağlayan…

Uzun yıllardır ekranda olan, programlar yapan, ekran önünde birçok yapımda yer alan Armağan Çağlayan, artık başka bir hayata adım attı.

İstanbul’dan ayrılan ve Ayvalık’a yerleşen 53 yaşındaki ünlü televizyoncu, gerçek mesleği olan avukatlığa döndü.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, internet sitesinde Armağan Çağlayan’ın son durumunu anlattı.

Akay, “Armağan Çağlayan’ın, şimdilerde radikal bir karar alarak eğitimini aldığı avukatlık mesleğine geri döndüğünü ve İstanbul’u bırakarak Ayvalık’a yerleştiğini öğrendim. Bugünlerde bir hukuk bürosunda görevine başlayan Çağlayan’a, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” diye belirtti.

Armağan Çağlayan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans ve İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda ise doktora yapmış ve avukatlık stajını ise Kocaeli barosunda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul’a gelmişti. Çağlayan, bir yapım firmasında çeşitli görevler üstlendikten sonra, 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne geçmiş ve yaptığı yorumlar ve sivri dilli çıkışlarıyla Türkiye’nin dikkatini çekmişti. Çağlayan, hem kamera arkasında hem de ekran önünde çok sayıda televizyon projesine de imza atmıştı.