Ana sayfa TV Programları Asiye Dişçi canlı yayında konuştu! – Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Kasım 2018

Asiye Dişçi canlı yayında konuştu! – Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Kasım 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı haftanın son günü 23 Kasım Cuma ekrandaydı… Müge Anlı’nın kayıpları bulduğu ve cinayet vakalarını çözdüğü programında yine önemli konulara yer verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması ile programa başlayan Anlı, dün Adana’da halası tarafından kaçırılan 5 yaşındaki Aslı’nın bulunma hikayesini anlattı. Ayrıca minik Aslı, stüdyoya getirildi ve Dede-torunun büyük buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Programdaki diğer başlıklar şöyleydi: Öğretmenler günü kutlu olsun…Nefes kesen Asyie operasyonu… Asiye Dişçi yaşadıklarını anlattı. Asiye Dişçi canlı yayında konuştu! Asiye, organ mafyasının eline mi düştü? Psikiyatrik rahatsızlığı olduğu belirtilen hala Asiye Dişçi, Müge Anlı’ya konuştu. Anlı’nın; “Neden yeğenini kaçırdın” sorusuna kan donduran bir cevap verdi. Asiye Dişçi; “Benim de 2 yaşında bir çocuğum var. O yurtta. Aileme bana destek vermedi. Ben de intikam almak için ağabeyimin kızını kaçırdım. Onların da evlat acısı çekmesini istedim” dedi.

Videodan 23 Kasım Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında başlıkta yer alan konunun detaylarını izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…