Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde bir gerçek suratlara çarpacak!! İsmail Hacıoğlu anne-babalara mesaj yolladı

Çocuk dizisinde bir gerçek suratlara çarpacak!! İsmail Hacıoğlu anne-babalara mesaj yolladı

tarafından ker_def

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı Çocuk dizisinin ana karakterlerinden birisi de Hasan…

İsmail Hacıoğlu’nun hayat verdiği Hasan karakteri gözü kara bir isim… Bütün çocukluğunu esirgeme yurdunda aile özlemiyle geçiren sonrasında yurttan kaçıp sokaklarda illegal işler yapan Hasan, Akça’ya aşkla bağlı…

İsmail Hacıoğlu dizideki aşkı şu sözlerle anlatıyor: “ Hasan’ın Akça’ya olan aşkı, bence imkansız değil. ‘Elbet bir gün’ diye düşünüyor. Hasan’ın her daim taze tuttuğu bir umudu var ve bu umut onu yaşama bağlıyor. Hiçbir şeye değer vermeyen Hasan, söz konusu Akça olunca bambaşka bir insana dönüşüyor. Aşk, Hasan için hayatının merkezinde duruyor. Arkadaşlıklarında, yaptığı işlerde, yolda yürürken, ne yaparsa yapsın kafasında Akça var. Bir delilik hali diyebiliriz. Hasan gözü kara bir adam, Akça ise onun karanlığı, belki de aydınlığı olacak. İzleyince göreceğiz” açıklamasında bulundu.

ANNE VE BABALARA ÇAĞRI

Çocuk dizisinde bir gerçek suratlara çarpacak!! İsmail Hacıoğlu anne-babalara mesaj yolladı 7

Çocuk dizinin bir önemli yanını da aktaran İsmail Hacıoğlu, anne ve babaların izlemesinin özellikle önemli olduğuna değiniyor.

İsmail Hacıoğlu, “Çocuk’ta Bir anne babanın, çocuğun hayatındaki önemini ya da eksikliğinde neler olabileceğini çift koldan göstereceğiz. Aslında çok değerli mesajlarımız var. Çocuğunun başındaymış gibi gözüküp de, gerekli değeri vermeyen ailelerin nasıl bireyleri hayata sunduğunu samimi bir anlatım diliyle izleyicilerle paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Güçlü isimleri, etkileyici hikayesi ile Çocuk 9 Eylül’de Star’da.