Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 4 Mayıs Pazartesi 75. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 4 Mayıs Pazartesi 75. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 4 Mayıs Pazartesi tarihli 75. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Thapki Bihan’dan özür diler fakat ondan karşılık alamaz. Kalbi kırılan Bihan ise onun canını yakmaya çalışır. Thapki bihan’ın sevgisini yeniden kazanabilecek mi?

Thapki Şada’nın hamileliğinin sahte olmasından şüphelenir. Bunu ortaya çıkarmak için harekete geçen Thapki onun sonuçlarına ulaşmak ister. Şada ise tahlil sonuçlarını değiştirip onu kandırmaya çalışır. Öte yandan büyükanne Thapki ve Bihan arasında bir sorun olduğunu anlar.

Thapki’yle konuşan büyükanne onun Bihan’dan özür dilemesini ister. Thapki büyükannesinin sözünü dinleyip özür dilemeye çalışır. Fakat ona çok kırgın olan Bihan onun özrünü kabul etmez ve hakaretleriyle canını yakar. Thapki Bihan’ın sevgisini yeniden kazanabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Dizinin genel hikayesi:
Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan