Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’dan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat buluşması haydi, şimdi gerçek oldu!

Aşk-ı Memnu’dan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat buluşması haydi, şimdi gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının aklından çıkmayan yapımlardan birisi de Aşk-ı Memnu’dur… 2008 ile 2010 yılları arasında yayınlanan ve toplam 79 bölüm ekranda kalan Aşk-ı Memnu, aradan geçen 12 yıl içinde hiç unutulmadı. Yurt dışında da birçok ülkede yayınlanan dizi, ayrıca Türkiye’de Kanal D tarafından birçok kez tekrarı yayınlanarak da unutturulmadı…

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u buluşturan bu diziyi rol alan oyuncular da tekrar bölümlerini izlediklerini itiraf etmişti. Hazal Kaya da bu isimlerden birisiydi… Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını çok sevindiren bir haber geldi.

14 yıl aradan sonra ikili yeniden bir projede buluşacak. Birçok izleyici televizyon dizisi bekliyor ama bu pek mümkün değil. İki oyuncu için de artık televizyon projelerinde yer almak o kadar kolay değil. Çalışma şartları nedeniyle dijital projeleri tercih eden ikili, şimdi de bir sinema filmiyle birlikte sete çıkmaya hazırlanıyor.

Aşk-ı Memnu'dan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat buluşması haydi, şimdi gerçek oldu! 7

Uzun süredir yapımcıların da buluşturmak istediği ünlü ikilinin, OGM Pictures ile bir sinema filmi için anlaşma yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Yapımcı Onur Güvenatam’ın ikiliyi Netflix’te yayınlanacak bir film için ikna ettiği gelen bilgiler arasında.

Nuran Evren Şit’in hikayesini yazdığı filmin çekimlerinin de New York’ta yapılacağı belirtiliyor.  İddianın ortaya atılması ile birlikte birçok hayranı ünlü ikilinin yeniden bir araya gelecek olmasına çok sevindi. Aşk-ı Memnu dizisinde efsane haline gelen Behlül ile Bihter karakterleri, birçok izleyicinin aklından çıkmıyor. İkilinin yeni projedeki rolleri ve filmin senaryosu da şimdiden çok merak edilen diğer konular oldu.