Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde tuttu ama Akın Akınözü bu sefer başaramadı!

Hercai dizisinde tuttu ama Akın Akınözü bu sefer başaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Hercai isimli dizideki Miran karakteri ile gönülleri kazanmayı başardı… Ebru Şahin ile birlikte bu dizi sayesinde parlayan oyuncu, kendisine uluslararası bir popülerlik de elde etmeyi başardı.

Dünyanın birçok ülkesinde hayranı bulunan Akın Akınözü, onların da verdiği destek ile yeni dizisi Kaderimin Oyunu’nda yeni bir karakter ile ekranda yer almaya devam ediyor. Cemal karakterinin birçok arızası var ve oyuncu da buna uygun şekilde izleyicileri ikna edecek bir oyunculuk sergiliyor.

Star TV ekranında yayınlanan dizide Öykü Karayel ve Sarp Apak ile birlikte başrolde bulunan Akın Akınözü, dizinin başlamasından önce hayranlarını çok heyecanlandırmıştı.

Hercai dizisinde tuttu ama Akın Akınözü bu sefer başaramadı! 7

Yeni rol ve yeni bir sınav için iyi bir hazırlık süreci geçiren oyuncu, Kaderimin Oyunu dizisinin ilk bölümlerinde Miran karakterinden sıyrılabileceğini de gösterdi. Ancak hikaye beklenildiği kadar etkili olamadı…

Kaderimin Oyunu dizisinin ilk bölümlerine yönelik izleyici ilgisi o kadar fazlaydı ki, bu durum başrol oyuncularının da çok konuşulmasını sağladı. Ancak dizi ilerledikçe ve hikaye akmaya devam ettikçe bu ilgide azalmalar meydana geldi.

Kaderimin Oyunu dizisinin 11. bölümü 4 Mart Cuma akşamı yayınlandı ve elde edilen reytingler ortalamanın altında gerçekleşti. Bu durum diziye olan izleyici ilgisinin azalmaya devam ettiği mesajını veriyor.

Akın Akınözü de Hercai dönemindeki kadar sosyal medyada konuşulmuyor. Cemal karakteri izleyici de Miran kadar karşılık bulmadı… Oyuncunun yeni dizisinde kariyeri adına yeni bir adım atmasına rağmen, daha da popülerleşmesi ve hayranlarını katlaması noktasında bir fırsat yaratamadı.

Kaderimin Oyunu dizisi dramın artacağı 12. yeni bölümü ile 11 Mart Cuma günü ekrana gelmeye devam edecek. İkinci sezonu için de Star TV’nin yapımcı ile anlaştığı biliniyor. Ancak dizinin reytinglerinin daha da düşer ise, sorun olabileceğini de değerlendirmek gerekiyor.