Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisi yayınlanmaya başlayan Selahattin Paşalı, pek çok heyecanı birlikte yaşıyor!

Yeni dizisi yayınlanmaya başlayan Selahattin Paşalı, pek çok heyecanı birlikte yaşıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Atışı, Leke, Babil gibi dizilerde oynayan Selahattin Paşalı, asıl çıkışını 2020 yılında Netflix’te yayınlanan Aşk 101 adlı gençlik dizisinde hayat verdiği Osman Demirkan karakteriyle yaptı. Dizideki başarılı performansıyla izleyicinin beğenisini kazanan oyuncu geniş kitleler tarafından tanındı.

Bu günlerde Netflix dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı ile adından söz ettiren Selahattin Paşalı, bu günlerde pek çok heyecanı bir arada yaşıyor. İki yıldır sevgilisi Lara Tümer ile güzel bir birliktelik ve aşk yaşayan başarılı oyuncu, baba olmaya hazırlanıyor.

Selahattin Paşalı - Lara Tümer

Yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı ile baba olmanın dışında farklı bir heyecan yaşayan Selahattin Paşalı, Hakan Gence ile yaptığı röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Nisan ayında evleneceğini söyleyen oyuncu dört ay sonra baba olacak olmasıyla ilgili hislerini “Karışık, bir tane baskın duygum yok. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Aynı zamanda korku ve endişe de var. Her anlamda yetebilecek miyim diye kaygı duysam da büyük resme bakınca çok çok heyecanlıyım.” sözleriyle ifade etti.

“Nasıl bir baba olursun?” sorusuna ise “Ben bir çocuk görsem gideyim seveyim gibi şeyler düşünmem pek. Hatta ses yapması rahatsız eder. Ama kendi kızım olunca büyük ihtimal çok takıntılı bir baba olacağım. Seveceği, gurur duyacağı biri haline gelebilirim diye umuyorum.” yanıtını verdi.

Yeni dizisi yayınlanmaya başlayan Selahattin Paşalı, pek çok heyecanı birlikte yaşıyor! 7

Birkaç ay sonra aşklarının meyvesini kucaklarına alacak çift, çok sık olmasa da her fırsatta aşk dolu fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyorlar. Artık karnı iyice belli olan Lara Tümer, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde instagram hesabından iki fotoğraf paylaşmıştı. Açıklamasına “Bir ömür benim aşklarım” notunu düşen çiçeği burnunda anne adayına Selahattin Paşalı kalp imojeleriyle karşılık verdi.