Ana sayfa Sosyal Medya Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü ve Sadakatsiz’in Volkan’ı arasındaki benzerlik izleyicinin gözünden kaçmadı?

Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü ve Sadakatsiz’in Volkan’ı arasındaki benzerlik izleyicinin gözünden kaçmadı?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – İki sezondur başarıyla yayınına devam eden ve unutulmazlar diziler arasında yerini alan Sadakatsiz, dün akşam yayınlanan 60. bölümüyle müthiş bir finale imza attı. İzleyici, sosyal medyada yaptığı yorumlarda Sadakatsiz’in Volkan’ı ve Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü arasındaki benzerliğe dikkat çekti.

Sadakatsiz ve Aşk-ı Memnu dizilerinin arasında 12 yıl gibi uzun bir süre var. Türk dizi tarihine adını yazdıran her iki dizi de büyük bir sadakatsizlik hikayesini anlatıyordu. Sadakatsiz dün akşam ekranlara veda etti. Ve izleyici bu iki dizinin final bölümünde büyük bir benzerliğe dikkat çekti.

Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül, kendisini sevgiyle büyüten amcasının eşiyle yasak ilişkiye giriyor, amcasının kızı olan nişanlısını da aldatıyordu. Sadakatsiz’in Caner Cindoruk tarafından canlandırılan Volkan’ı ise karısını genç bir kadınla aldatıyor, sonra da onunla evleniyor ancak eski karısı Asya’nın da peşini bırakmayarak hayatını zehir ediyordu.

Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü ve Sadakatsiz’in Volkan’ı arasındaki benzerlik izleyicinin gözünden kaçmadı? 7

Her iki dizide de ana karakterlerden biri aldatan bir adamdı. Ve her ikisinin de sonu aynı oldu. Aşk-ı Memnu’nun sonunda Behlül sevdiği kadını, amcası ve kuzeni olan nişanlısını kaybederek yapayalnız kaldı. Sadakatsiz’in Volkan’ı da herkes tarafından terk edildi. Ve her iki dizinin aldatan yakışıklı erkek karakterleri finalde sakalları uzamış perişan halde izleyicinin karşısına çıktı. Bu ayrıntı izleyicinin de gözünden kaçmadı.

Ancak arada büyük bir fark vardı. Aşk-ı Memnu’da ölen Bihter, Sadakatsiz’de ise Volkan oldu. Ve Sadakatsiz, tüm yaşananlara rağmen merhametinden bir şey kaybetmeyen Asya’nın, kendisine büyük kötülükler yapan Derin’in hayatını kurtarmasıyla sona erdi.

Sadakatsiz ilk sezonda reytinglerde zirveyi elden bırakmıyordu. İlk sezondaki her bölümüyle izleyiciyi ekrana kitleyen dizi her hafta tartışmalar yaratıyordu. İkinci sezona da çok iyi başlayan Sadakatsiz ilerleyen haftalarda reytinglerde büyük kan kaybı yaşamıştı.