Ana sayfa Sosyal Medya Oğlum dizisi ekranlara veda eden Nihal Yalçın sevgilisi Berker Güven’e teşekkür etti!

Oğlum dizisi ekranlara veda eden Nihal Yalçın sevgilisi Berker Güven’e teşekkür etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi  25 Mayıs  Çarşamba akşamı yayınlanan 15. bölümüyle final yaptı.

İlgi çekici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen beklenen reytingleri alamayan Oğlum dizisinin ekran macerası çok uzun soluklu olmadı.

Oğlum’da ‘Melike’ karakterine hayat veren Nihal Yalçın, sosyal medyadan yaptığı veda paylaşımlarında birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşlarına tek tek teşekkür etti.

Oğlum dizisi ekranlara veda eden Nihal Yalçın sevgilisi Berker Güven'e teşekkür etti! 10

Nihal Yalçın dizide ‘İlyas’ karakteriyle eşini canlandıran oyuncu Timur Acar’a “Canım Timurum. Seni çok seviyorum. Ne şanslıyım bir an bile gerilmedem, bir kere bile kırılmadan çalıştım seninle. Yolun açık olsun arkadaşım!” sözleriyle teşekkür etti.

Oğlum dizisi ekranlara veda eden Nihal Yalçın sevgilisi Berker Güven'e teşekkür etti! 11

Ünlü oyuncu Oğlum dizisinde oğlunu canlandıran minik oyuncu Emir Kaan Özkan’a sevgisini ise “Sen gel benim oğlum ol” sözleriyle ifade etti.

Ay Yapım’ım sezon başında büyük umutlarla başladığı Oğlum dizisi duygu dolu hikayesiyle birçok izleyiciyi ekran başına toplarken, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı.

Oğlum dizisi ekranlara veda eden Nihal Yalçın sevgilisi Berker Güven'e teşekkür etti! 12

Fakat dizi, son yıllarda Türkiye’de yaşanan kayıp çocuk vakalarındaki artışa dikkat çekmeyi başardı. Bir süredir meslektaşı oyuncu Berker Güven ile beraber olan Nihal Yalçın sevgilisini de unutmadı.

Oyuncu dizi sürecinde  kendisine verdiği destekten dolayı Berker Güven’e  “Seni ayrı çok seviyorum sevgilim emeğin büyük” sözleriyle teşekkür etti.

Oğlum dizisi ekranlara veda eden Nihal Yalçın sevgilisi Berker Güven'e teşekkür etti! 13