Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk-ı Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre’nin Fatma Girik anısı hayranlarını çok duygulandıracak

Aşk-ı Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre’nin Fatma Girik anısı hayranlarını çok duygulandıracak

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam’ın yıllara meydan okuyan usta oyuncusu Nebahat Çehre, içinde var olduğu projelerle hep güzel anılan bir isim. Çok yönlü bir kişiliğe sahip olan usta oyuncu mankenlik ile başladığı profesyonel hayatında şarkıcılıktan oyunculuğa ve reklam yüzüme kadar birçok mesleği tecrübe etme şansı yakaladı.

77 yaşına rağmen uzun yıllardır fiziğiyle, güzelliğiyle gündemde olan Nebahat Çehre, bu başarının sırını açıkladı. Düzenli spor yapan, yürüyen, sebze ağırlık bir beslenmeyi tercih eden sanatçı dostlarıyla birlikte ruhunu doyurduğunu ve motive olduğunu, bunun da dinç kalmasında etkili olduğunun altını çizdi.

Ekranda kendisini tekrar etmek istemeyen usta oyuncu, bu tarz projeleri kabul etmediğini belirtti. Daha önce yaptığı Aşk-ı Memnu, Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl, Haziran Gecesi gibi dizi projeleriyle üst üste güzel işler yaptığını ifade eden usta oyuncu bu dizilerle ilgili hala güzel dönüşler aldığını, yeni yapacağı projede de bunların üstüne koymak istediğini belirtti.

Aşk-ı Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre'nin Fatma Girik anısı hayranlarını çok duygulandıracak 7

Yeşilçam’dan rol arkadaşı Fatma Girik’in kötü haberiyle çok üzüldüğünü söyleyen Nebahat Çehre, “Çok başarılı bir oyuncu, ileri görüşlü bir insandı ve güçlü bir duruşu vardı. Çok takdir ederdim” dedi.

Ünlü oyuncu, iki sinema filminde birlikte oynadığı Fatma Girik ile ilgili bir anısını da anlattı: “Birbirimizin bir kahve sahnesi vardı. O, konsantre olmuş kendinden geçerdi. Sahne gereği atması gereken şeyler için ona ‘Fatmacım, lütfen biraz terse at, çünkü kafama gelecek”, kendimi korumaktan onayamıyordum. O da dedi ki kendini koru, ben konsantre olunca bir şey görmem dedi. Peki, dedim. Ben de ona bir şey fırlattım ya da sahne gereği tokat ya da yumruk attım. O, merdivenin başındaydı, yuvarlandı ve sonrasında dikiş atmak zorunda kaldılar. Çok üzülmüştüm. Ama sonra sarıldık, öpüştük, olay tatlıya bağlanmıştı” dedi.