Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Burcu Özberk için yeniden set günleri başladı!

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Burcu Özberk için yeniden set günleri başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizilerinin kraliçesi olarak adlandırılabilecek kadar uzun süre bu tür yapımlarda rol alan Burcu Özberk, şimdi de sinema filmi Rüyanda Görürsün için sete çıktı. Ünlü oyuncu, Aşk Mantık İntikam dizisinin Nisan ayında final yapmasının ardından uzun süre dinlenme ve farklı seyahatler yaparak kendini yenileme süreci yaşadı.

2013 yılından bu yana setlerde yer alan ve genellikle de uzun soluklu projelerle gündem olan Burcu Özberk, son yıllarda; Aslan Ailem, Afili Aşk, Çocukluk ve Aşk Mantık İntikam dizileri ile adeta bitmez tükenmez bir enerjiyle setlerde yer aldı.

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Burcu Özberk için yeniden set günleri başladı! 7

Birbiri ardına projeler nedeniyle de tatillere uzun süre ara veren oyuncu, son aylarda bulduğu dinlenme fırsatını çok iyi değerlendirdi. Yeniden setlere döndüğü için mutlu olduğunu anlatan oyuncu, “Bu sene iyi gezdim. Aşk Mantık İntikam dizisindeyken ‘ben bu sene çok gezeceğim’ dedim. Ve dediğim gibi de oldu” açıklamasında bulundu.

Murat Boz ile başrolünde yer aldığı Rüyanda Görürsün isimli sinema filminin çekimleri için yeniden sete çıkan oyuncu, işine döndüğü için memnun olduğunu ifade etti. Partneri Murat Boz için konuşan oyuncu, “Hiç zor değil, çok uyumlu, çok tatlı, naif bir insan. Onunla çalışmaya başlamadan önce de hevesli ve heyecanlıydım. Birlikte çalıştığımız için de çok mutluyum” diye konuştu.

Güzel ve farklı rollerde yer almayı da arzu ettiğini ve bu tür projeler için çok çalışmaya hevesli olduğunu da anlatan Burcu Özberk, kariyerinde kendisini geliştirecek yeni roller aradığını ifade etti.