Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in oyuncu eşi Mert Kılıç, kariyerinde herkesi şaşırtan bir karar aldı!

Aslıhan Güner’in oyuncu eşi Mert Kılıç, kariyerinde herkesi şaşırtan bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner ile Mert Kılıç ikilisi, Şefkat Tepe isimli dizi projesinde buluşmuş ve sette başlayan aşkları da evlilik ile neticelenmişti. Mert Kılıç, en son Sungurlar isimli dizi projesi ile 2015 yılında ekrandaydı ama sonrasında başka bir projede yer almadı.

Mert Kılıç, eşi Aslıhan Güner ile birlikte başrolünde yer aldığı ve aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği Komutan isimli sinema filmiyle bir süredir gündemde yer alıyor. Mert Kılıç’ın uzun yıllar sonra yeniden sete çıkması ve Komutan isimli sinema filminde hem başrol olup hem de yapımcı olarak zorluklarla tanışması yeni bir süreci başlattı.

Ünlü oyuncu, kariyerinde de çok önemli bir karar aldığını duyurdu. Komutan isimli film bir operasyon sırasında askerlerin başından geçen gerçek bir olayı anlatan bir yapım. Mert Kılıç da bu filmiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’ni ve Mehmetçiğin kahramanlığını öne çıkartan bir proje ortaya koydu.

Aldığı karar ile bu tür yapımlarla yoluna devam edeceğini duyuran Mert Kılıç, şunları söyledi: “Şayet her şey yolunda giderse, çok uzun soluklu bir şekilde, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni bu tarz projeler üreterek katkı sağlamak istiyorum. Birinci hedefim, birinci önceliğim o. Ben, neden böyle bir hissiyata sahibim; ülkemi seviyorum, bayrağımı seviyorum, birlik ve beraberliğimizi, bütünlüğümüzü seviyorum. Bunun önemini bir şekilde anlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu da bu tarz projelerle, sinema dili anlatmanın ve izleyiciye çok rahat bir şekilde ulaşabileceğini düşünüyorum.”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içinde doğduğunu ve babasının hava kuvvetlerinde 35 yıl görev yaptığını anlatan Mert Kılıç, kendisinin de 18 ay askerlik görevini yerine getirdiğini belirtti. Oyuncu, askerlik görevini bitirdikten ve evine döndükten 10 gün sonra bir savaş tatbikatına çağrıldığını katıldığını ifade etti.

Askere ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne olan sevgisini sinema projeleri ortaya çıkartarak göstermek istediğinin altını çizen Mert Kılıç, bunun uzun soluklu bir proje olduğunu duyurdu.

Aslıhan Güner de bu hedefinde eşine tam destek verirken, “Mert asker olmak için doğmuş birisi” diyerek de bu işi yürekten yaptığını dile getirdi.