Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin 3 yeni oyuncusu hızlı bir giriş yapacak!

Aşk Mantık İntikam dizisinin 3 yeni oyuncusu hızlı bir giriş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinin yeni döneminde üç oyuncunun da izi bulunacak. Bu isimlerden birisi Sebahat Kumaş, diğeri ise Elçin Atamgüç olacak. Üçüncü isim ise Erdem Şanlı… Cuma akşamları yayınlanan diziden Melisa Döngel ile Burak Yörük ayrılmıştı. Çınar ile Çağla karakterlerinin vedasının ardından ise yeni oyuncuların hikayede nasıl konumlanacakları merakla bekleniyordu.

Sebahat Kumaş’ın canlandırdığı Rüya karakteri dizinin 29. bölümü itibariyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Rüya karakterinin annesi rolünde ise Elçin Atamgüç’ü izleyeceksiniz. Sebahat Kumaş ve Elçin Atamgüç’ün sette ekibe katıldıklarını gösteren paylaşım da sosyal medyada beğeni topladı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 3 yeni oyuncusu hızlı bir giriş yapacak! 8

Sebahat Kumaş, İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan karakteri ile yakınlaşma çabası içine giren Rüya karakterinde yerini alırken, en çok da Esra’nın engelleri ile karşılaşacak.

Erdem Şanlı da diziye katılan üçüncü isim oldu. Barış karakteri ile hikayede yer alacak olan Erdem Şanlı da 29. bölüm itibari ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Barış karakterinin Esra’ya yaklaşma çabasına ise Ozan engel olmaya çalışacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 3 yeni oyuncusu hızlı bir giriş yapacak! 9

Barış, Rüya’nın mahalleden tek yakın arkadaşıdır. Ergenlikten beri Rüya ile yakın olan ve onun sırlarını bilen Barış, birçok olaydan da kurtulmasını sağlayan kişidir.

3 yeni oyuncu ile kadrosu güçlenen Fox TV dizisinin reytinglerinin bu gelişmelerden nasıl etkileneceği merakla bekleniyor.

Dizide yeni bir dönem başlıyor ve 21 Ocak Cuma akşamı izleyicileri heyecanlı anlar bekliyor.