Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melike İpek Yalova’nın Mahkum dizisinden başka projeleri de olacak!

Melike İpek Yalova’nın Mahkum dizisinden başka projeleri de olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Melike İpek Yalova, son dönemde yer aldığı etkili projelerle hayranlarını memnun etti.

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2019 yılında başladığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden 2021 yılında ayrılmış ve 3 sezon boyunca da çok etkili bir performans ortaya koymuştu. Müjgan karakterinde izlediğimiz oyuncu, geçen sezon başında da Mahkum dizisinin ekibine katıldı.

Büge karakteri ile Mahkum dizisinin başrolünde yer alan Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu ile de başarılı bir partnerlik süreci geçirdi. İkinci sezonda da devam edecek olan Mahkum dizisinde yer alacağını belirten oyuncu, başka proje teklifleri de alıyor.

Köpeğini gezdiren ve kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, pandeminin yeniden yaygınlaşmaya başladığı şu dönemde maske takmayı hiç bırakmayan isimlerden birisi oldu.

Melike İpek Yalova'nın Mahkum dizisinden başka projeleri de olacak! 7

Melike İpek Yalova, kısa tatiller yaptığını ve Mahkum dizisinin de ikinci sezonunu beklediğini söyledi. Oyuncu, “Biraz tatil yaptım, geri döndüm. Bana yetti” dedi.

Mahkum dizisinde yer almaya devam edeceğini ifade eden oyuncu, başka projeler olduğunu da belirterek, “Şimdi onlar daha yeni belli olacak, çok bir şey bilmiyorum. Daha görüşeceğim” şeklinde konuştu.