Ana sayfa Dizi İzle Aşk ve Mavi 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – 28 Eylül Cuma atv

Aşk ve Mavi 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – 28 Eylül Cuma atv

tarafından ker_def

Aşk ve Mavi dizisi atv ekranlarında büyük beğeni kazandı. Emrah ve Burcu Kıratlı dizinin başrolünde yer alıyor. Aşk ve Mavi dizisinde Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteri ile Burcu Kıratlı’nın canlandırdığı Mavi karakteri arasındaki imkansız aşk işleniyor. Aşk ve Mavi dizisinin yeni sezonu 21 Eylül Cuma günü yayınlanan bölümle başladı. Dizinin yeni sezon başlangıcı elde ettiği reyting sonuçlarıyla kafa karıştırdı. Tüm kişilerde görece iyi bir sonuç elde eden dizi, AB grubunda ise adeta çakıldı… Bu konuyla ilgili haberimiz için lütfen tıklayınız… Peki dizinin 71.bölümünde neler yaşanacak?

Aşk ve Mavi dizisinde 71. yeni bölüm ise 28 Eylül Cuma günü ekrana gelecek. Yine hareketli bir bölüm geliyor. Bir yüzük her şeyi alt üst ediyor… Videoda 71. bölümün ilk görüntülerini izleyebilirsiniz.

70. ve son bölümde neler yaşandı?

Göreçki Konağı’nda yaşayanlar, Mavi, Pembe ve İsmet’in kaza haberiyle hastaneye koşarlar. Fazıl, İsmet ve gelinleri için üzülürken onu derinden yaralayacak gelişmelerden henüz habersizdir. Oğlu Ali’nin ameliyat masasında ölümle savaştığını, Cemal’in vurulduğunu henüz bilmiyordur.

Hasibe karakola teslim olmaya giderken üst üste gelen felaketler Göreçkiler’i yıkar. Konakta yaşayan herkes için zor günlerin başlangıcıdır bu felaketler… Yalanlar, ihanet, ortaya bir bir dökülen sırlar, daha çok canlar yakacak, katlanması güç durumları ortaya çıkaracaktır.

GENEL HİKAYE

Abisinin işlediği cinayeti üstlendiği için yıllarca hapis yatan Ali ve tekstil atölyesinde çalışan Mavi, mektup yoluyla birbirleriyle tanışmışlardır. Ali, Mavi’ye daha yüzünü bile görmeden aşık olmuştur. Ali ve Mavi birbirlerini ilk kez Ali’nin cezaevinden çıktığı gün görürler. Mavi’nin güzelliği karşısında ona iyice tutulan Ali, kıza evlenme teklif eder. Mavi bu teklifi kabul eder ancak bir isteği vardır. Hemen yarın, kimseye haber vermeden yıldırım nikahı ile evleneceklerdir. Bu isteği kabul eden Ali, nikah günü şok edici bir gerçekle karşılaşacaktır. Mavi, yıllar önce öldürmekten hüküm giydiği adamın kardeşidir. Mavi’nin abisinin intikamını almak için kendisiyle evlendiğini anlayan Ali, Mavi’ye öyle aşıktır ki bu gerçeği bile bile onunla evlenir.

AŞK VE MAVİ’DE KİM KİMDİR?

Emrah – Ali

Burcu Kıratlı – Mavi

Işıl Yücesoy – Refika (Ali’nin annesi)

Kenan Bal – Fazıl (Ali’nin babası)

Cüneyt Mete – Cemal (Ali’nin abisi)

Ayşegül Ünsal – Hasibe (Mavi’nin annesi)

Birgül Ulusoy – Birgül (Konağın hizmetçilerinden)

Necmettin Çobanoğlu – Mahmut (Mavi’nin babası)

Alayça Öztürk – Safiye (Cemal’in eşi)

Osman Karakoç – İlyas

Uğur Uzunel – İsmet (Ali’nin kardeşi)