Ana sayfa Dizi İzle Aşk ve Mavi 73. Bölüm fragmanı izle – 12 Ekim Cuma

Aşk ve Mavi 73. Bölüm fragmanı izle – 12 Ekim Cuma

tarafından ker_def

Emrah ve Burcu Kıratlı dizinin başrolünde yer alıyor. Aşk ve Mavi dizisinde Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteri ile Burcu Kıratlı’nın canlandırdığı Mavi karakteri arasındaki imkansız aşk işleniyor. Ancak dizinin 3. sezonunda ciddi reyting sorunu var. Özelikle AB grubunda reytingler çok düşük seyrediyor. Tüm kişiler kategorisinde geçen sezon daha iyi konumda olan dizi, burada da düşüşte. Dizinin 73. bölümünün elde edeceği sonuçlar merak ediliyor. Şayet düşüş devam eder ise diziyi kara günler bekleyecek.

Aşk ve Mavi 73. bölüm fragmanı yayınlandı. videodan izleyebilirsiniz. Dizide Yüksel’in intikam planları devreye giriyor. Ali, uyuşturucu madde yüzünden tutuklanıyor. Mavi’nin sevinci kursağında kalıyor. Yüksel, Ali’yi bitirmek için büyük hırs içinde.

Aşk ve Mavi dizisinin 3. sezonunda Emrah’ın sadece 5 bölüm ekranda olacağı iddiası vardı. Emrah’ın ayrılmasına 2 bölüm kalmış durumda. Tabii ki yapımcı ile anlaşma ihtimali de var. Para konusunda anlaşmazlık yaşandığı için Emrah ayrılmıştı

Diziye Keremcem’in katılacağı bilgisi de gelmişti. Oyuncu diziye katılırsa reytinglerin düzelmesinde olumlu etkisi olacaktır.