Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi dizisine öyle bir karakter geliyor ki ortalığın altını üstüne getirecek!

Aşk ve Mavi dizisine öyle bir karakter geliyor ki ortalığın altını üstüne getirecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Ve Mavi dizisinin yeni sezonu Eylül’de ekranlarda olacak.

Üçüncü sezon çekimleri yakın zamanda başlayan Aşk ve Mavi dizisine başarılı ve güzel oyuncu Seda Akman katıldı.

İki sezondur atv ekranlarına damga vuran Aşk ve Mavi’nin 3. sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı. Yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla diziye Yüksel karakteriyle Seda Akman dahil oldu. Aşk ve Mavi’ye evet demesinin en önemli sebebinin oynayacağı karakter olduğunu söyleyen Akman, “Yüksel, hayatta sahip olduklarını zorluklarla kazanmış, hırslı ve saplantılı bir kadın. Bu rolün hem hayatıma, hem mesleğime büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca, bu işin Kapadokya’da çekiliyor olması da beni cezbetti. İlk kez şehir dışında bir dizi de çalışıyorum. Bunu tecrübe etmeliydim” dedi.

Aşk ve Mavi dizisine öyle bir karakter geliyor ki ortalığın altını üstüne getirecek! 7

Seda Akman’ın oynadığı Yüksel, herkesin hayatını alt üst edecek bir karakter olacak. Tanıtımda, Yüksel’in Mavi ile yaptığı konuşma da dikkat çekiyor. Bu arada konağın silahlı adamlar tarafından ateş altında kaldığı tanıtım, yeni sezonun aksiyon dolu sahnelerle geldiğini de gösterdi.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, başrollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Kenan Bal, İpek Tuzcuoğlu, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Alayça Öztürk, Birgül Ulusoy gibi isimlerin paylaştığı, Ali ve Mavi’nin dillere destan aşk hikayesini konu alan Aşk ve Mavi, yeni bölümleriyle atv ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

İşte yeni sezon tanıtımı: