Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldı, Hakim dizisine katıldı!

Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldı, Hakim dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonu ile yoluna devam eden diziler arasında bulunuyor. TRT1’de ekrana gelen iddialı dizinin kadrosunda Doktor Yağmur olarak izlediğimiz Seda Akman ise yeni sezon için yeni dizi tercihini yaptı.

Masumlar Apartmanı’ndaki rolü bittikten sonra Bonkis isimli dijital projede Guru karakterini canlandıran Seda Akman, yeni bir anlaşma daha yaparak, atv ekranına geçti. Yer aldığı projelere yaptığı önemli katkılarla bilinen oyuncu, 2003 yılından bu yana setlerde ve birbirinden farklı birçok yapımda yeteneklerini sergiledi.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı, Hakim dizisine katıldı! 7

Hakim dizisiyle birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan tecrübeli oyuncu, sette Yurdaer Okur ile partnerlik yapacak. Yurdaer Okur’un canlandıracağı Azem karakterinin eşi Zümrüt olarak izleyeceğimiz oyuncu, bir yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmüş olacak.

Etkileyici bir hikayesi bulunan Hakim dizisinde, yıllarca adaletli kararlar veren bir hakimin oğlu suça karışınca yaşadığı büyük ikilem ortaya çıkacak. Adalet mi yoksa vicdan mı kazanacak? Hakim dizisi bilindiği üzere Your Honor isimli ABD yapımından uyarlandı.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Hasibe Eren ve Uğur Yücel gibi usta oyuncular da dizinin kadrosunda bir araya geldi.