Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk ve Mavi dizisinin 72. bölüm fragmanı korku filmi havasında!

Aşk ve Mavi dizisinin 72. bölüm fragmanı korku filmi havasında!

tarafından ker_def

Aşk ve Mavi dizisi 3. sezonuyla atv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Emrah’ın yeni sezonun sadece 5 bölümünde yer alacağı iddiaları vardı. Emrah bu iddiaları yalanlamadı. Şu ana kadar da yeni sezonda 2 bölümde yer aldı. Acaba 3 bölüm sonra Emrah dizide olmayacak mı? sorusu ortada duruyor. Bu arada diziye Yüksel karakteriyle katılan Seda Akman’ın da artık belirleyici bir karakter olduğu ortaya çıkmakta. Aşk ve Mavi dizisinin 72. yeni bölümü 5 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

72. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Burcu Kıratlı ile Emrah’ın başrolündeki Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanında yüzük davası Mavi ve Yüksel’i karşı karşıya getiriyor. Mavi’nin Ali’ye Yüksel’in verdiği yüzük yüzünden bozuk atması ortamı geriyor. “Eğer bizim evliliğimiz böyle saçma bir şeyden bozuluyor ise iyi temeller üzerine kurulu değil demektir. Bozulursa bozulsun” diyen Ali, Mavi’yi şoke ediyor. Mavi, “Boşanalım yani” diyor.

KORKU FİLMİ GİBİ

Son sahnede ise Yüksel ve Mavi’nin kavgasında, Mavi uçurumdan düşme noktasına geliyor. İşte bu son sahne tam bir korku filmi havası veriyor.

Aşk ve Mavi 71. son bölümünde neler olmuştu? İşte detaylar…

Cemal, Yüksel’in yaptığı son hamleden sonra çaresizce kadına teslim olmuştur. Bundan sonra ailesinin başına gelecek her türlü kötülüğün planlayıcısı Cemal olacaktır.

Elmas, öğrendiği bilgiyle Safiye’yi parmağında oynatmaya başlamıştır. Safiye kadının her dediğini yapmaktadır. Konak ahalisi Safiye’deki bu değişimi hayretle izlerken Safiye, Elmas’ın beklemediği bir hamle yapar.

Yüksel, Göreçkiler’den alacağı intikamı düşünürken bir yandan da Ali’yi de elde etme planları yapmaktadır. Mavi’nin müzayedede Ali için almak istediği bir yüzük Yüksel için bulunmaz bir fırsat olur. Hazırladığı tuzak Mavi ve Ali arasında bir gerilime yol açar.