Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi’de Ali’yi kimse anlayamıyor! “Evin, işin gitti sen hala aşk derdindesin!”

Aşk ve Mavi’de Ali’yi kimse anlayamıyor! “Evin, işin gitti sen hala aşk derdindesin!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi’nin 54. bölüm 2. fragmanı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı dizide; Ali, işi ve evinden sonra Maviyi’de kaybetti.

Pembe’nin Refika Hanım’dan annesiyle kendisini konaktan kovmasının üzerine ettiği intikam yemini, Göreçki ailesini adeta darmadağın etti. Önce işlerini sonra da evlerini kaybeden Göreçkiler’e herkes çok üzülürken, Pembe’ye de herkes çok kızıyordu. Öfkesine yenik düşüp çevresindeki herkese zarar veren Pembe’ye izleyiciler oldukça tepkili…

Son olarak Faysal’ın Mavi’ye olan hayranlığını kullanıp ablasıyla eniştesinin evliliğine kasteden Pembe, bunda da başarılı oldu.

Ali’nin güvensizliğini kendine yediremeyen Mavi de bu evliliğin yürümeyeceğini, boşanmak istediğini söyledi. İzleyiciler bu duruma çok fazla üzüldü. Ali ve Mavi’nin aşkının dizideki tek tutunacak dal olduğunu düşünen izleyenler “Boşanmasınlar lütfen!” gibi yorumların yanında “Mavi affedecek Ali’yi!” gibi yorumlar da yaptılar.

İzleyenlerin bir kısmının da parmak bastığı nokta çok farklıydı. Ali’nin elindeki avcundaki her şeyi hatta itibarını bile kaybetmesine rağmen  54. bölüm 2. fragmanda aşkı için türkü söylemesi izleyenlere garip geldi.

Ali’yi anlamadıklarını düşünen izleyiciler duruma; “Evin, işin gitti sen hala aşk derdindesin!”  gibi yorumlar yaptılar.

Büyük aşkın bu şekilde mi biteceğini yoksa Mavi’nin Ali’ye bir şans daha verip vermeyeceğini bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte göreceğiz…

İşte 54. bölüm 2. fragman: