Ana sayfa Foto Galeri Sekiz yeni dizimiz yolda! Hangi diziler, hangi kanallarda yayınlanacak?

Sekiz yeni dizimiz yolda! Hangi diziler, hangi kanallarda yayınlanacak?

tarafından zk zk

Sekiz yeni dizimiz yolda! Hangi diziler, hangi kanallarda yayınlanacak? 7

Masum Değiliz

Bir anda hayatın gidişatını kökten değiştiren bir olaya dahil olan arkadaşların hayatla, vicdanla birbirleriyle ilişkisi.

Genç kuşağın sevilen oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası baş- rolleri paylaşıyor. (atv)

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği Masum Değiliz,senaryosuyla izleyiciyi ekran başına kilitleyecek iddialı yapımlar arasında yer alıyor.

Dizinin “Dört Silahşörleri” olarak anılmaya başlanan Uraz Kaygılaroğlu, Aras Aydın, Ushan Çakır ve Sercan Badur, hem sette, hem de özel yaşamlarında birbirlerinden ayrılmıyorlar. Dizi setindeki uyumlarını, çekim dışına da yansıtan genç oyuncular enerjileriyle keyifli anlar yaşatıyor.

Masum Değiliz’in senaryosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyeceğini belirten oyuncular, “Hepimiz çok iyi arkadaşız, sinerjisi yüksek çok güzel bir çekim atmosferi var. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Yeni başladık ama sanki yıllardır çalışıyor gibiyiz.” diyorlar.