Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve Kara Sevda’nın yönetmeninden yeni dizi geliyor!

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve Kara Sevda’nın yönetmeninden yeni dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV yeni sezonda birbiri ardına dizi bombası patlatmak için yoğun bir çalışma başlattı. OGM Pictures ile yapılan özel anlaşma ile birlikte yapımcı tarafından Star TV’ye önemli projelerin hazırlandığına yönelik olarak bilgiler bir süredir basında yer alıyordu.

Kral Kaybederse dizisi bu noktada en dikkat çeken projelerden birisi olarak ortaya çıktı ve başrol için de Kıvanç Tatlıtuğ’un adı geçiyor. Yine bir OGM Pictures hikayesi olan Yalı Çapkını dizisi de yine Star TV için hazırlandı ve çekimlere de başlandı.

OGM tarafından Star TV için hazırlanan projelerden birisinin de Lavanta Konağı ismi ile anıldığı basına yansıdı. Dizinin yönetmenliğini ise Hilal Saral yapacak. Usta yönetmen bugüne kadar yer aldığı projelerle çok etkili bir kariyer ortaya koydu. 1998 yılından bu yana dizilerde yönetmenlik yapmakta olan Hilal Saral’ın yer aldığı projelerin ne kadar etkili olduğunu geçmişte gördük.

Aynalı Tahir dizisi ile yönetmenliğe başlamasının ardından Elveda Derken dizisinde iyi bir çıkış yapan Hilal Saral, asıl büyük şöhreti ise Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmeni olarak yaşadı.

Dünyanın birçok ülkesine yayılan, Türkiye’de her yıl tekrar bölümleri bile haberlere konu olan ve sosyal medyayı sallayan Aşk-ı Memnu’nun bu kadar başarılı olmasında yönetmen Hilal Saral’ın payı da büyüktü.

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve Kara Sevda'nın yönetmeninden yeni dizi geliyor! 7

Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle yine dünya çapında başarılı bir işe imzasını atan Hilal Saral, ayrıca unutulmaz dizi Kuzey Güney’in de yönetmenliğini yaptı.

Kurt Seyit ve Şura’nın ardından yine dünyaya yayılan Kara Sevda dizisinin yönetmeni de yine Hilal Saral olmuştu.

Şahin Tepesi ve Zemheri isimli dizilerin kısa sürmesinin şanssızlığını da yaşayan Hilal Saral, yeni sezon için Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisinin yönetmeni oldu.

Şimdilik ismi Lavanta Konağı olarak ifade edilen yeni Star TV dizisi için ön hazırlıklar devam ediyor.

Hilal Saral ismi ise şimdiden yeni dizinin konuşulması için yeterli bir isim olarak gözüküyor.