Ana sayfa Dizi Haberleri Yaprak Dökümü ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizilerine hayran olanlara yeni bir sürpriz dizi geliyor!

Yaprak Dökümü ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizilerine hayran olanlara yeni bir sürpriz dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayında başlayacak olan 2022-2023 sezonu öncesinde hem yapım şirketlerinde büyük hareketlilik yaşanıyor hem de televizyon kanalları yeni sezon için pozisyonlarını netleştiriyor. Diziler de yeni dönemde yine televizyon kanalları için reytinge ulaşma noktasında en öne çıkan işler olacak.

Star TV’nin yeni sezonda çok etkili projeler hazırladığı biliniyor. Özellikle de OGM Pictures ile yapılan anlaşma kapsamında yapım şirketi 4 önemli dizi için büyük bir ön hazırlık süreci içine girdi. Yalı Çapkını dizisi bu dört yapımdan birisiydi ve ekip sete çıkarak çekimlere başladı.

Kral Kaybederse isimli dizi için de uzun süredir ön hazırlıklar yapıldı ve oyuncu arayışlarına devam ediliyor. Son dönemde ise Star TV’de yayınlanacak OGM kaynaklı iki proje daha ortaya çıktı. Bunlardan birisi Lavanta Konağı diğeri ise Çöp Adam isimlerini taşıyor.

Özellikle Çöp Adam dizisinin hikayesinin emanet edildiği senarist Melek Gençoğlu olunca da dikkatler bu dizinin üzerine çekildi. Melek Gençoğlu, senaryoyu Su Ersöz ile birlikte oluşturuyor ve Çöp Adam dizisinin yeni sezonun sürpriz işlerinden birisi olması bekleniyor.

Yaprak Dökümü ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizilerine hayran olanlara yeni bir sürpriz dizi geliyor! 7

Basında yer alan haberlere göre geçen sezon Üç Kuruş dizisinin başrolünde yer alan Uraz Kaygılaroğlu’nun isminin geçtiği Çöp Adam dizisinin hikayesinin çok sağlam olması bekleniyor.

Bunu anlamak için Melek Gençoğlu’nun kariyerine bakmak yeterli. Şimdiye kadar Türk dizi tarihine geçen önemli yapımlarda imzası bulunan senarist, Çöp Adam projesiyle de yine milyonları etkileyecek bir hikaye üzerine yoğunlaştı.

2000’li yılların başından itibaren senaryo başarısını konuşturan Melek Gençoğlu, Menekşe ile Halil dizisinin büyük ilgi görmesi ile öne çıktı.

Dudaktan Kalbe dizisi de yine milyonları etkileyen bir yapım oldu ve yine bu hikayenin başarısında senarist Melek Gençoğlu’nun etkisi büyüktü.

Ardından ise Türk dizi tarihinin baş yapıtı projeler olarak anılan Aşk-ı Memnu ve ardından da Yaprak Dökümü dizileri yine Melek Gençoğlu imzasını taşıyor.

Yine bir başka baş yapıt proje olarak anılan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi de yine aynı senaristin kaleminden çıktı.

Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir gibi önemli hikayelerde de imzası bulunan Melek Gençoğlu, son yıllarda ise dikkat çeken bir çıkış sergileyememişti.

Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Şahin Tepesi dizileri istediği gibi gitmeyen Melek Gençoğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin İspanyol versiyonuna da katkılar yaptı.

Şimdi ise ünlü senaristin Çöp Adam isimli yeni OGM Pictures dizisinin hikayesini yazdığı ortaya çıktı. Dizi yeni sezonda Star TV ekranında yayınlanacak ve Melek Gençoğlu ismi daha şimdiden bu hikayenin dikkat çekmesini sağladı.