Ana sayfa Dizi Haberleri Asla Vazgeçmem dizisi dünyanın dört bir yanına yayılmayı başardı!

Asla Vazgeçmem dizisi dünyanın dört bir yanına yayılmayı başardı!

tarafından ker_def

Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe’yi buluşturan, 2015 yılının 12 Şubat günü Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan. 2016 yılının Ekim ayında ise veda eden Asla Vazgeçmem dizisi yurt dışında kıymete bindi.

Babasının ölümüyle kimsezin kalan Nur (Amine Gülşe(, İstanbul’un sayılı çiftliklerinden Kozan Çiftliği’nde çalışan halasının yanına sığınmıştı. Nur’un çiftlik sahibi Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman), tanışması ise çiftliği altüst etmişti.

Asla Vazgeçmem dizisi yayınlandığı dönemde çok iyi reytingler alamadı ama hikayesi ile dünyanın dört bir yanına yayılmayı başardı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin yayınlandığı ükeleri köşesine taşıdı:

DÖRT BİR KITADA…

Asla Vazgeçmem dizisi dünyanın dört bir yanına yayılmayı başardı! 7

Bizim ev ahalisi tarafından ‘bitmeyen dizi’ olarak izlenen ‘yerli telenovela’mız ‘Asla Vazgeçmem’in ilginç bir alıcı kitlesi oldu. Nur ve Yiğit’in hayranları çok. G

lobal Agency portföyündeki diziyi alan kanallar şöyle: Planet TV (Slovenia), TV Markiza (Slovakia), Teletica (Kosta Rica), T Planet TV (Slovenia), TV Markiza (Slovakia), Teletica (Costa Rica), TV Pink (Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek), Ariana TV (Afganistan), Zap TV (Angola ve Mozambik), bTV (Bulgaristan), Antena TV (Romanya), Tring TV (Arnavutluk), TVP2 (Polonya), Rustavi 2 (Gürcistan), ANTV (Endonezya), Dori Media (Israil), Kurdmax (Irak), 2M TV (Fas) ve Kanal 5 (Makedonya).

Dizi, tam kitleyi bulmuş.