Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti 66. bölüm sezon finalinden ilk görüntüler herkesi şaşkına çevirdi!

Kızılcık Şerbeti 66. bölüm sezon finalinden ilk görüntüler herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

İkinci sezonda da başarılı bir iş ortaya koyan Kızılcık Şerbeti dizisi, geniş bir izleyici kitlesinden destek görüyor. Dizinin ikinci sezon finaline doğru adım adım ilerlenirken, önemli gelişmeler de yaşandı. 66. bölüm ile birlikte 7 Haziran Cuma akşamı sezon finali yapılacak.

Kızılcık Şerbeti dizisi ekibi izleyiciler için sürprizlerle dolu, çok şaşıracakları bir bölüm hazırladı. Sezon finali ile birlikte ekip yaz arası verirken, Ağustos ayında yeniden ekibin bir araya gelerek üçüncü sezon için çekimlere başlaması bekleniyor.

Peki dizinin ikinci sezon finalinde izleyicileri neler bekliyor?

Cuma günü yayınlanacak sezon final bölümüyle ekranlara ara verecek olan Kızılcık Şerbeti’nin yayınlanan tanıtımı adeta bomba etkisi yarattı.

Tanıtımda Nursema, Rüzgar’ın teklifini kabul ederken Abdullah Alev’e; boşanmak için Pembe’yle konuşacağına dair söz veriyor.

Doğa, Kıvılcım ve Ömer’in, Ünallar’ın evine misafir olduğu sahnede Nilay’ın, Ömer ve Görkem’in ilişkisini açıklamasıyla konakta kıyamet kopuyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Tayla, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti sezon finaliyle cuma saat 20.00’de Show TV’de!