Ana sayfa Foto Galeri Aslan Ailem ile ekrana dönmeye hazırlanan Burcu Özberk’i hayat çok sertleştirmiş

Aslan Ailem ile ekrana dönmeye hazırlanan Burcu Özberk’i hayat çok sertleştirmiş

tarafından ker_def

Aslan Ailem ile ekrana dönmeye hazırlanan Burcu Özberk'i hayat çok sertleştirmiş 7

‘Aslan Ailem’ dizisini kabul etmenizin sebebi nedir?

Projenin aile üzerine kurulması ilgimi çekti. Nefes aldığımız anları güzelleştiren ve bize her zaman koşulsuz sevgi besleyen en özel yapıdır aile. Senaryoyu okurken eski Türk filmlerinin sıcaklığını yaşayabileceğimi fark ettim. Diğer dizilerden ayrılacağını, seyircinin evine konuk olup, yüzlerinde tatlı bir tebessüm yaratabileceğimizi gördüm.

Burcu nasıl biri?

Yüzeysel ve gündelik hayattan zevk alan biri… El bebek gül bebek, yani şımarık büyümüş. Çevresinde de kendisi gibi insanlar var. İçinde kötülük yok, başına gelen olumsuzlukları bile kabul edip, sindirmiş bu nedenle de olgunlaşmış. O kadar güzel yanları var ki, yıllar önce ölen annesinin fotoğrafını öperek uyanıyor her Sabah… İçi buruk ama yüzünde hiç eksik olmayan bir tebessüm var.

Karakteriniz Burcu gibi şımarık insanlar için ne düşünüyorsunuz?

Yapay olmayan her özelliği kabul edebilirim. Fakat başkalarının hayatını zorlaştıran, egoları yüzünden şımaran insanlara tahammülüm yok. Kendimi de zaman zaman ‘şımarık’ diye algılanabilecek davranışları yaparken buluyorum. Bilinçsiz olduğumda başkalarının ne düşündüğünü önemsemem. Ama eğer fark ediyorsam, bilinç devreye giriyordur ve sonradan edindiğim bir reflekstir, hemen düzeltmeye ve kendimi hatırlamaya çalışırım. Ve o Burcu’dan uzaklaşırım.