Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aslanları iş ve aşk hayatında bu hafta neler bekliyor? İşte Aygül Aydın’ın haftalık burç yorumu…

Aslanları iş ve aşk hayatında bu hafta neler bekliyor? İşte Aygül Aydın’ın haftalık burç yorumu…

tarafından sevda

Youtube kanalındaki burç yorumları ile astroloji meraklıları tarafından her hafta ilgiyle takip edilen astrolog Aygül Aydın, bu hafta Aslan burcu için kararsız bir hafta olduğuna dikkat çekti.

Ünlü astrolog; “Sevgili Aslanlar,  Mars’ın  Boğa burcuna geçmesiyle birlikte kariyerleriyle ilgili konularda kararsız kalabilirler. ‘İstediğim statüde değilim’ gibi duygular  içerisinde olabilecekleri  bir haftadalar, özellikle kariyerleriyle  ilgili sorumluluklarını çok iyi planlayarak hareket etmelerinde fayda var” dedi.

Peki bu hafta Aslanların aşk hayatı nasıl olacak.  Aslan burcunun bu hafta aşk ve ilişkilerden yana daha şanslı olacağını söyleyen AygülAydın şu tavsiyede bulundu; “Sevgili Aslan burcu, bu hafta biraz dilinize sahip olmanız gerekiyor, partnerinizi baskı ile bunaltmayın, seviyorsanız söyleyin, çok fevri davranmamaya ve duygularınızı güzel bir şekilde ifade etmeye özen gösterin”.