Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu 50 saat uykusuzluk sonrası paylaşımıyla olay yaptı!

Aslı Bekiroğlu 50 saat uykusuzluk sonrası paylaşımıyla olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, şu sıralar Jet Sosyete dizisinin final bölümü çekimlerinde bulunuyor. 2 Mayıs Perşembe akşamı 39. bölümüyle birlikte ekrana veda edecek olan dizi, önümüzdeki sezon dijital platformlarda 45-50 dakikalık bölümleriyle yer alacak.

50 saat uykusuz kaldığını belirten Aslı Bekiroğlu, yaptığı paylaşımdaki ifadeleriyle dikkat çekti. Samimi bir dil kullanan Bekiroğlu’nun ‘boş muhabbet’ olarak adlandırdığı mesajı 1 saat içinde 20 bine yakın beğeni aldı.

Takipçileri de “Ne boş yapmışsın ama” gibi yorumlar yazdı.

Bilindiği üzere Aslı Bekiroğlu, Jet Sosyete dizisinden sonra Benim Tatlı Yalanım isimli dizide başrolde yer alacak.

İşte Bekiroğlu’nun 50 saatlik uykusuzluktan sonra paylaştığı o mesaj:

Eğri oturup baygın baktığım zor bir gün. Shop falan yapamadım renk menk atamadım. İyice yaşlandım valla baldız gibi poz vermişim bacak bacak üstüne eller bi hanımefendi ama bakışlar bi acayip. Baldız yazarken acaba baldız linci yer miyim diye çok düşünmek beni biraz üzdü aslında bunu da belirtmek isterim. Kaldı ki baldızlar nasıl oturur o konuda da bilgi sahibi olduğum söylenemez. Hayat böyle işte diye başlayan havalı felsefik bir cümleyle de noktalamak isterdim bu boş muhabbeti ama o konuda da pek iyi değilim malesef. Aslında bunların hepsinin sebebi tam 50 saattir uykusuz olmam. Bilmiyorum içiniz sızlar mı ama benim içim çürüdü ve bu yazı bunun kanıtıdır. Ufff ne boş yaptım. Ben özünde 9-10 gibi uyanıp gece 1-2 sularında uyuyan bir insan evladıyım. Ammmaaaan be konuştum beee. Ne yazmış acaba ya diye merak edip okuyanlara şimdiden sebep olduğum vakit kaybı için özür dilerim. Okumayanların da canı sağolsun be en doğrusunu yaptınız. Neyse sonuç olarak bi yandan da hoşuma gitmedi değil bu fotoğraf. Öyle. İyi geceleeer ?

Aslı Bekiroğlu 50 saat uykusuzluk sonrası paylaşımıyla olay yaptı! 7