Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu, Afili Aşk ve Her Yerde Sen dizilerine laf attı!

Aslı Bekiroğlu, Afili Aşk ve Her Yerde Sen dizilerine laf attı!

tarafından ker_def

Başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Star’ın yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, 3. bölümüyle 27 Haziran Perşembe akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluştu.

Ranini’nin sorularını yanıtlayan Aslı Bekiroğlu, “Benim Tatlı Yalanım’ı yeni yayına giren diğer projelerden en çok ayıran yan ne oldu sizce?” şeklindeki soruyu yanıtladı.

Kanal D ekranında Afili Aşk ve Fox TV ekranında Her Yerde Sen ile yaz ekranı mücadelesi yapan Benim Tatlı Yalanım’ın Suna’sı Aslı Bekiroğlu şu ifadelerde bulundu:

“Bence, gerçekçi ve doğal olması Benim Tatlı Yalanım’ı diğer işlerden ayıran özellikleri. Bir yandan da aslında bu hikayenin yalnızca bir romantik komedi olmaması farklı bir etken. Bu projenin seyirciye saf duygular yaşattığını düşünüyorum.”

Aslında Bekiroğlu’nun bu sözlerinde rakip romantik komedi dizilerine de gerçekçilik ve saf duygular eleştirileri vardı.

Diziyle ilgili ilk tepkilerin çok olumlu olduğunu anlatan Aslı Bekiroğlu, “Yapıcı ve insanı mutlu eden yorumlar aldım. Hep böyle devam etsin isterim. Takdir görmek eşsiz bir duygu. Seyircimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.