Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu bir dönem dizi setinde kenara itildi, şimdi ise bak ne oldu!

Aslı Bekiroğlu bir dönem dizi setinde kenara itildi, şimdi ise bak ne oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, oyunculuk geçmişiyle ilgili çok önemli bir detayı Hürriyet gazetesindeki röportajında paylaştı.

Vine videoları ile dikkat çeken, bir yapımcının reklam teklifi sonrasında tanınmaya başlayan, Beni Böyle Sev dizisinde rol aldıktan sonra oyunculuk kapıları ardına kadar açılan Aslı Bekiroğlu, son dönemde hızlı bir yükseliş sergiledi.

Adı Mutluluk, Gülümse Yeter, Dudullu Postası ve Jet Sosyete dizileri ile geniş kitleler tarafından tanındı.

Yaz ekranında Benim Tatlı Yalanım dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Aslı Bekiroğlu, enerjisi yüksek bir isim.

Beni Böyle Sev dizisinde Ayça karakterine hayat veren, 63 bölüm boyunca dizide yer alan Bekiroğlu, sette yaşanan ve unutamadığı bir konuyu gündeme getirdi.

Aslı Bekiroğlu bir dönem dizi setinde kenara itildi, şimdi ise bak ne oldu! 7

Oyunculuğun artık hayatı olduğuna değinen Aslı Bekiroğlu, Beni Böyle Sev dizi setinde sosyal medyadan gelen birisi olduğu için önemsenmediğini anlattı ve “Aman sosyal medyadan gelmiş” diye beni kenara atıyorlardı. Ama şimdi bak, ne oldu” diyerek de aslında kendisini küçümseyenlere yıllar sonra başarısıyla ders vermiş oldu.

Benim Tatlı Yalanım dizisindeki Suna karakteriyle son günlerde hakkından çok konuşturan Asıl Bekiroğlu, adeta starlık yolunda basamakları bir bir çıkıyor.