Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı’nın hangi özelliklerini çok sevdi!

Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı’nın hangi özelliklerini çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aslı Bekiroğlu’nun yanı sıra Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer başrolde yer almakta.

Dizinin 3. bölümü 27 Haziran Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Yeni bölüm ile birlikte Suna ve Nejat’in hikayesine yönelik daha farklı detaylar ortaya çıktı, iki ünlü oyuncunun haftalar geçtikçe daha da uyumlu oldukları gözlendi.

İyi bir enerji yakalayan Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı, birbirleri ile çalışmanın çok keyifli olduğunu belirtiyor.

Aslı Bekiroğlu, Palalı’nın en tatlı yanlarını şöyle anlatıyor: “Furkan çok yardımsever ve güler yüzlü. Her şeyden önce iyi bir insan.”

Çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer hakkındaki yorumunu da Ranini ile röportajında anlatan Aslı Bekiroğlu, “Ben Lavinya ile çalışmaktan çok mutluyum. Lavinya, güzel yetiştirilmiş, yaşından çok daha olgun, iyi bir kız. Birbirimizi çok seviyoruz. Gerçekten anne-kız gibi olduğumuzu hissediyorum bazen” diye konuştu.

Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı'nın hangi özelliklerini çok sevdi! 7

Aslı Bekiroğlu ile uyumlu bulunmasından memnun olduğunu belirten Furkan Palalı da partnerinden memnun.

Palalı, “İlk günden bu yana bizim için bu uyum ve enerjiyi yakalamak çok kolay oldu. Aslı ile çok iyi anlaştık. Duvarsız bir şekilde çalışabiliyoruz, fikir alışverişinde bulunabiliyoruz. Bu da ekrana yansıyor diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.