Ana sayfa Kadın Haberleri Aslı Bekiroğlu gerçekten enerjik ve mutlu mu, yoksa bunların hepsi bir numara mı?

Aslı Bekiroğlu gerçekten enerjik ve mutlu mu, yoksa bunların hepsi bir numara mı?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Formsante dergisindeki röportajında kendisiyle ilgili bilgiler verdi. En son Jet Sosyete dizisinde Melike karakteri ile izlediğimiz Aslı Bekiroğlu, yaz ekranında ise Furkan Palalı ile birlikte Star TV ekranında 13 Haziran Perşembe akşamı başlayacak olan Benim Tatlı Yalanım dizisinde yer alacak.

Bekiroğlu’nun enerjik ve mutlu hallerini hemen her fotoğrafında görebilirsiniz. Peki gerçekten böyle mi yoksa ünlü oyuncu numara mı yapıyor? Bekiroğlu, bu durumun normal hali olduğunu belirtiyor.

“Ben böyleyim. “Çok mutlu ve enerjik olayım” diye bir kaygım yok. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum” diye konuşan Aslı Bekiroğlu, duygularını çok gösteren birisi olmadığına değindi.

Hayatı ti’ye alanlardan olduğunu, ciddi olması gerektiği zamanlar için ise, “Ne kadar ciddiye aldığım da tartışmaya açık bir konu… Aslında ben “Bir şey oluyorsa bir sebebi vardır, olmuyorsa da bir sebebi vardır” düşüncesindeyim” diye açıklamada bulunan Aslı Bekiroğlu, hayatı çok zorlamamak gerektiğini belirtti.

Erkek arkadaşı Bartu için “En yakın arkadaşım” ifadesini de kullanan Aslı Bekiroğlu, setlerde olmadığı zamanlarda sevgilisinin Bağdat Caddesi’ndeki kafesinde zamanını geçirdiğini belirtti.

Bekiroğlu, “En çok onunla eğleniyorum, o yüzden o neredeyse ben de orada mutluyum. Sıkıldığım, bir şey yapmaya ihtiyaç duyduğum zaman onun yanına gidiyorum. Bunun dışında şarkı söylemek terapi gibi geliyor. Kardeşimle beraber çizim veya sanatsal etkinlikler yaptığımızda çok keyif alıyorum” açıklamasında bulundu.

İyi ve mutlu bir aileye sahip olduğunu ayrıca beslenmesine dikkat etmeye çalıştığını ama çoğu zaman bunu yapamadığını belirten Aslı Bekiroğlu, “Mesela bazen güne aşırı sağlıklı öğünler ile başlıyorum, öğlen de aynı şekilde devam ettiriyorum ama eve geldiğimde eğer annem tatlı yapmışsa, kendimi o tatlıyı yerken buluyorum” dedi.

Son dönemde baş ağrıları çektiğini ve bu yüzden de tedavi olduğunu anlatan Aslı Bekiroğlu, bu konuda şu detayları verdi: “Tedavi dolayısıyla beslenmeme bazı kısıtlamalar getirmek durumunda kaldım. İki haftada dört-beş kilo verdim mesela… Çikolata, mantı, hamur işi görürsem yine de dayanamam yerim. Çünkü dayanamam!”