Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu ile Demet Özdemir’i yakınlaştıran kişi bakın kim çıktı?

Aslı Bekiroğlu ile Demet Özdemir’i yakınlaştıran kişi bakın kim çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, sosyal medya videoları ile fenomen olduktan sonra dizi oyunculuğuna başlamıştı. Jet Sosyete’de Melike karakteri ile dikkat çeken oyuncu sonrasında ise Benim Tatlı Yalanım’da başrolde yer aldı ve şimdilerde de Exxen’de yayınlanmakta olan Yetiş Zeynep isimli dizide Keremcem ile başrolü paylaşıyor.

Ünlü oyuncunun iş yaşamında uzun süre dinlendikten sonra yeniden dizilere dönüşü de dikkat çekti. Bir başka dikkat çeken durum ise özel hayatında yaşanıyor. Can Koçkan ile uzun süredir aşk yaşayan oyuncu, bu ilişkisine nokta koydu. Bekiroğlu’nun yeni aşkı olan müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilk görüntüleri de ortaya çıktı.

Sokakta tv100 kameralarına görüntülenen çift, birlikte ilk pozlarını da vermiş oldu. Bekiroğlu, ilişkisinin güzel gittiğini ifade etti.  Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Çağrı Telkıvıran aynı zamanda Oğuzhan Koç’un da çalışma arkadaşlarından birisi…

Bekiroğlu ile Özdemir’in arkadaşlıklarının da müzisyen sevgilileri sayesinde gerçekleştiği de belirtiliyor.

Bekiroğlu, Özdemir ile birlikte çekilen fotoğrafını da geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşarak, hayranlarına sürpriz yapmıştı.