Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın ağır sözleri doğrulandı, Adını Feriha Koydum’daki rol arkadaşı, aynı şeyi yaşadı!

Hazal Kaya’nın ağır sözleri doğrulandı, Adını Feriha Koydum’daki rol arkadaşı, aynı şeyi yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’nin perşembe günleri yayınlanan Sol Yanım dizisini Çarşamba’ya aldığını ve geçtiğimiz hafta yeni gününde dizinin ciddi bir reyting kaybı yaşadığını hayranlar biliyor. Dizinin akıbeti de bu nedenle sıkıntıya girdi. Bu şekilde düşük reytinglere kanalın pek da katlanmayacağı da iyi biliniyor.

Sol Yanım dizisi toparlar mı, bunu önümüzdeki 2-3haftalık dönem gösterecek. Ancak dizide dikkat çeken bir detay var. Nazlım karakterine hayat veren genç oyuncu Feyza Civelek’i ekranda bu halde görenler bir hayli şaşırdı. 1,5 ayda 21 kilo veren oyuncunun fit hali takipçilerini bir hayli şaşırttı.

26 yaşındaki oyuncu, setten boş kalan zamanında alışverişe çıktı ve kameralara yakandı. Oyuncu, bu zayıflama süreciyle ilgili sorular üzerine şöyle konuştu: ” Bu 1,5 ayda 21 kilo verdim. Mayıs’tan Temmuz arası oldu bu süreç. Şeyda Coşkun, yaşam koçu ile çalıştım. Hem onun çalışması ile hem de yememe içmemem dikkat ederek, spor ile birlikte destekleyerek istediğim kiloya ulaştım.”

Feyza Civelek, şu anki halinden çok memnun olduğunu ve hedeflediği noktada olduğunu da belirtti. Genç oyuncu, kilo vermenin aklında olduğunu ama Sol Yanım dizisiyle anlaşması sonrasında, daha da hızlandırdığını belirtti.

Hazal Kaya'nın ağır sözleri doğrulandı, Adını Feriha Koydum'daki rol arkadaşı, aynı şeyi yaşadı! 8

Civelek, “5 ay sonra kilo vereceğime, 5 ay öncesinde verdim. Şu an istediğim kiloya ulaştım, o yüzden çok mutluyum. Bir daha almayı düşünmüyorum. Hem dizi için hem kendim için diyelim” diye konuştu.

Kilo verdikten sonra istediğini giyebildiğini ve özgüveninin yerine geldiğini anlatan Feyza Civelek, sektörde de bu nedenle birçok kapının kendisine açıldığını anlattı.

Hazal Kaya'nın ağır sözleri doğrulandı, Adını Feriha Koydum'daki rol arkadaşı, aynı şeyi yaşadı! 9

Bu sözler de Hazal Kaya’nın kilolu oyunculara başrol verilmediği tezini hatırlattı. Bilindiği üzere Feyza Civelek, 2011 yılında yayınlanan Adını Feriha Koydum isimli dizide Hazal Kaya ile birlikte aynı sette yer almıştı ve Lara Atabeyli karakterine hayat vermişti. Oyuncu için bu ilk projesi olması noktasında da önemliydi ve o dönemde de biraz kiloluydu.

Hazal Kaya’nın kilolu kadın oyunculara başrol verilmediği tezini bir anlamda eski rol arkadaşının sözlerini de doğruluyor.

Feyza Civelek, “Bizim sektörde maalesef kilolu kadına başrol vermiyorlar. Görsellik çok önemli bizim sektörde, özellikle Türkiye için geçerli” diyerek, Hazal Kaya’nın da sözlerini doğrulamış oldu.

Civelek, kilo verdikten sonra kendisine daha çok teklif geldiğini de özellikle belirtti. Adını Feriha Koydum hayranlarının hala kendilerini yalnız bırakmadıklarını da anlatan genç oyuncu, bundan gurur duyduğunu da ifade etti.