Ana sayfa Sinema Aslı Bekiroğlu ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde buluştu, duygu yüklü bir proje geliyor!

Aslı Bekiroğlu ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde buluştu, duygu yüklü bir proje geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Ege Şaşmaz’ın ardından Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı film için Aslı Bekiroğlu ile anlaşma sağlandı. 28 yaşında yaşamını yitiren müzisyen Barış Akarsu’nun hayatını konu alan sinema filmi için hazırlıklar devam ediyor. Filmin ilk başrol oyuncusu olarak İsmail Ege Şaşmaz ile anlaşma sağlandı… Genç oyuncu, tam da Barış Akarsu’nun öldüğü yaşta ve fiziki olarak da ona çok benzetiliyor.

İsmail Ege Şaşmaz, müziklerini dinlediği ve çok sevdiği Barış Akarsu’yu canlandıracak olmanın buruk mutluluğunu yaşıyor… Genç yaşında bir trafik kazasında yaşamını yitiren Barış Akarsu, 1979 yılında Bartın’da dünyaya geldi. Genç müzisyen milyonların söylediği şarkılarıyla tanındı. Bodrum’da geçirdiği trafik kazasının ardından 2007 yılının 4 Temmuz günü yaşamını yitirdi.

Aslı Bekiroğlu ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde buluştu, duygu yüklü bir proje geliyor! 8

O günden bu zamana kadar Barış Akarsu’nun hayranları büyük hüzün yaşıyor. Genç müzisyenin hayatını anlatacak film ise yeniden hatırlanmasını sağlayacak. Barış Akarsu’nun sevgilisi rolünde yer alacak olan Aslı Bekiroğlu da bir süredir setlerde yer almıyordu. Oyuncu, yeni rolü ile birlikte yine göz önünde olacak.

Hakan Yonat’ın yönetmenliğini yapacağı filmin çekimlerine yakında başlanacak. İsmail Ege Şaşmaz, film öncesinde saçlarını uzatmaya başladı ve Barış Akarsu’ya benzerliğinin de çok iyi olması, herkesi şaşırtıyor.

Aslı Bekiroğlu ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde buluştu, duygu yüklü bir proje geliyor! 9

Aslı Bekiroğlu da geçtiğimiz günlerde bir sürpriz yapacağını söylemişti. Gerçek bir hayat hikayesinde yer alacağını belirten ama projeyi söylemeyen oyuncunun Barış Akarsu filminde yer alacağı da netleşti. Oyuncu, heyecanla yeni rolünü beklemeye başladı. İsmail Ege Şaşmaz da Barış Akarsu olabilmek için şan dersleri alıyor. Ayrıca gitar çalma konusunda da eğitimlere başlayan oyuncu, rolüne sıkı bir şekilde hazırlanıyor.