Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu’ndan ders olacak nitelikte ifşa lincine yanıt geldi!

Aslı Bekiroğlu’ndan ders olacak nitelikte ifşa lincine yanıt geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, sevgilisi Can Koçkan ile bazı yarı çıplak görüntüleri üzerinden sosyal medya platformlarında gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının çeşitli iddialarla dile getirdikleri görüntülerden sonra ilk olarak instagram hesabındaki gönderileri yoruma kapatan Aslı Bekiroğlu, sonrasında da bir açıklama yaptı.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde canlandırdığı Suna karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ve başarılı performansı ile de takdir toplayan oyuncu, sosyal medyanın gazabına da uğrayan isimler arasına katıldı.

Aslı Bekiroğlu, yaşanan bu ifşa lincine instagram hikaye bölümünden yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Bekiroğlu, şöyle yazdı:

“Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştıracak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım.

Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm.

Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve pirim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim.”

Aslı Bekiroğlu'ndan ders olacak nitelikte ifşa lincine yanıt geldi! 7