Ana sayfa Sinema Aslı Bekiroğlu’nun tepki gören sözleri Barış Akarsu filminin gidişatını alt üst etti!

Aslı Bekiroğlu’nun tepki gören sözleri Barış Akarsu filminin gidişatını alt üst etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak Barış Akarsu Merhaba filminin başrol oyuncularından Aslı Bekiroğlu’nun yaptığı talihsiz açıklama gündeme bomba gibi düştü. Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yaparak özür dileyen ve projeden çekildiğini söyleyen Aslı Bekiroğlu’ndan sonra yapımcı şirketten de bir açıklama geldi.

Yapım şirketi Fikri Harika Production, 2007 yılında 28 yaşındayken bir trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını filme çekmeye hazırlanıyor. Filmde Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Sevgilisini canlandıracak isim için ise Aslı Bekiroğlu ile anlaşılmıştı.

Ancak Aslı Bekiroğlu’nun bir davette basına yaptığı talihsiz açıklama planları alt üst etti. Aslı Bekiroğlu’nun açıklaması herkes tarafından büyük tepki görürken ünlü oyuncu bir açıklama yaparak sözlerinden dolayı özür diledi ve projeden çekildiğini duyurdu.

Aslı Bekiroğlu’nun tepki gören sözleri Barış Akarsu filminin gidişatını alt üst etti! 7

Bekiroğlu’ndan sonra bir açıklama da yapım şirketi Fikri Harika Productions’tan geldi. Yapım şirketinden yapılan açıklamada Bekiroğlu’nun projeden ayrılık kararını oyuncuyla birlikte verdiklerine dikkat çekildi ve şöyle denildi:

“Rahmetli Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba film projemizin başrol oyuncularından Aslı Bekiroğlu Dün katıldığı özel bir davette hazırlıkları devam eden projemiz hakkında basın mensuplarının sorularına cevap verirken gizlilik kuralları sebebiyle bazı sorulara cevap vermekte zorlanmış verdiği cevaplar ve o anki heyecanını da etkisiyle bazı tavırları kıymetli sanatçımızın hayranları ve çevresi tarafından tepkiyle karşılanmıştır, bu minvalde yaptığımız toplantılar sonucunda Aslı Bekiroğlu’nun projemizden ayrılmasının en doğru karar olduğu kanaatine vardık oyuncuya bundan sonraki projelerinde başarılar dileriz.”

Aslı Bekiroğlu’nun bu sözleri artık sete çıkmak için gün sayan film ekibinin de zor günler yaşamasına neden oldu. Şimdi filmde bir başrol oyuncu krizi var. Tam sete çıkmak üzereyken ortaya çıkan başrol krizi yapım şirketini yeni bir arayışa zorunlu kıldı. Fikri Harika Productions şimdi en hızlı şekilde başrol kadın oyuncusu bulmaya çalışıyor.