Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede dizisinde daha çekimler başlamadan şoke eden ayrılıklar yaşandı!

Ah Nerede dizisinde daha çekimler başlamadan şoke eden ayrılıklar yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelecek sezon Star TV ekranında yayınlanacak olan Ah Nerede isimli dizinin hazırlıkları yoğun bir şekilde ve titizlikle yürütülüyor. Oktay Çubuk ile Nil Keser’in başrolünde yer aldığı diziye büyük önem veriliyor.

Onuncu Ev şirketi tarafından hazırlanmakta olan Ah Nerede dizisi, 1975 yılı yapımı olan Ah Nerede isimli Türk filminin dizi versiyonu olarak ortaya çıktı. Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan ikilisinin başrolünde yer aldığı bu eğlenceli, dram sahneleri de güçlü olan proje yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Senaryosunu Kübra Sülün ile Meryem Demirli’nin yazmakta olduğu dizinin oyuncu kadrosunda bazı düzenlemeler yapıldı. 4 genç oyuncu ile son anda alınan kararla yollar ayrıldı. Gazeteci Birsen Altuştaş’ın haberine göre, Mert Carim, Bala Atabek, Berfe Sancak ve Melis Özçimen hikayede yer alamayacak.

Etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin genç isimleri de dikkatleri çekecek. Bu noktada da yapımcı titiz bir seçim süreci içinde ve 4 isim ile yolların ayrılması da çekimler öncesinde dikkat çeken bir detay oldu.

Tarık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Berfe Sancak, Melis Özçimen, Derya Alabora, Mert Carim, Bala Atabek ve Ahsen Türkyılmaz yeni dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler olarak öne çıkıyor.

Zehra ve Ferit karakterlerinin etkileyici aşk hikayesinin çok renkli bir senaryo ile anlatılması beklenen Ah Nerede dizisinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.