Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver de o dizinin hayranı çıktı! Eda Ece, Yasak Elma’ya katılan yeni isme bayılıyor! Birce Akalay, hamur meselesini çözdü!

Aslı Enver de o dizinin hayranı çıktı! Eda Ece, Yasak Elma’ya katılan yeni isme bayılıyor! Birce Akalay, hamur meselesini çözdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları yapımlarda başarılı oyunculuklarıyla konuşulan üç kadın oyuncunun son instagram pozlarına bir göz atalım… İlk sırada Fox TV’nin Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece var. Sosyal medyada da hayli etkin bir isim Ece.

Ünlü oyuncu, dizide oynadığı karakterden sonra hayran kitlesini de büyüttü. Instagram’da da ilgiyle takip ediliyor. Setten pek çok paylaşım yaparken diziyle ilgili ilk ve önemli tüyolar da ondan geliyor.

Hayranları, dizide oynadığı Yıldız’ın sahnelerini Youtube’da defalarca kez izlemeye doyamıyor. Eda Ece ise Yasak Elma’nın yeni sezonunda dahil olan bir isme hayranlığını, sevgisini gizlemiyor.

Kim mi o isim? Diziye Feride karakteriyle katılan usta oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun da eşi.

Eda Ece ve Gülenay Ünlüoğlu’nun dostluğu, diziden öncesine dayanıyor. Ece, eşini kaybeden yakın dostuna o dönemlerde de büyük destek vermişti. Ne güzel tesadüf ki iki oyuncu, aynı dizide buluştular. Eda Ece de her fırsatta çok sevdiği meslektaşı ve arkadaşı ile pozlarını paylaşıyor.

Aslı Enver de o dizinin hayranı çıktı! Eda Ece, Yasak Elma'ya katılan yeni isme bayılıyor! Birce Akalay, hamur meselesini çözdü! 9

Sırada final yapan Babil dizisinin iki oyuncusu var. İlk olarak Birce Akalay’a bakalım. Akalay, Star TV’deki dizisinde çok iyi bir kadroyla kamera karşısına geçmişti. Halit Ergenç, Aslı Enver, Mesut Akusta ve Onur Saylak ile oynuyordu.

Aslında diziyi izleyenlere finale çok üzüldü. Özellikle ‘Böyle bir kadro bir daha gelmez’ yorumları bile yapıldı ama dizi reytingleri istenen seviyede olmayınca bitti.

Birce Akalay da dizi biter bitmez soluğu çok sevdiği Bodrum’da aldı. Oyuncu, zaman zaman bir araya geldiği Nükhet Duru, Suzan Kardeş gibi isimlerle pozlarını da paylaştı instagram hesabından.

Son olarak ise Şemsa Denizsel’in Youtube kanalı için çekilen programına konuk olduğunu duyurdu. Akalay’ı hayranları ilk kez hamur açarken görecekler! Oyuncu, lavaş hamuru açmayı öğrendiğini belirterek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı…

Aslı Enver de o dizinin hayranı çıktı! Eda Ece, Yasak Elma'ya katılan yeni isme bayılıyor! Birce Akalay, hamur meselesini çözdü! 10

Babil dizisinin bir diğer oyuncusu Aslı Enver de şu sıralar evde takılıyor herkes gibi! Oyuncu, Babil dizisinin bitmesinin ardından biraz dinleneceğini de bir röportajında belirtmişti. Evde iki kedisi ve bir köpeği ile yaşayan oyuncu, pek çok kişi gibi dizi ve sinema filmleri izliyor bol bol.

Son olarak da Netflix izleyicilerinin yakından bildiği The Crown dizisini izlemiş. 4. sezonu yayınlanan dizinin tüm sezonlarını bitirdiği anlaşılan oyuncu, yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyenlerin arasında artık!

Aslı Enver de o dizinin hayranı çıktı! Eda Ece, Yasak Elma'ya katılan yeni isme bayılıyor! Birce Akalay, hamur meselesini çözdü! 11