Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, gerçekleşmesini çok istediği şeyi yeni rolünde yaşayacak!

Aslı Enver, gerçekleşmesini çok istediği şeyi yeni rolünde yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hayranlarının ne zaman evleneceğini sık sık sorduğu Aslı Enver’in özel hayatı ile ilgili fazla bir bilgi yok. Ancak ünlü oyuncunun anne olmak istediği de bilinen bir durum. Aslı Enver’in “Kendimi anne olarak görmek istiyorum” şeklindeki sözleri de geçtiğimiz yıllarda medyaya yansımıştı.

Oyuncu anneliği yeni projesinde tadacak… Gerçek hayatta henüz annelik yönünde bir adımı olmayan oyuncu, Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filminde ise bir anne karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Romantizm dolu bir film olacağı belirtilen sinema filminde Aslı Enver’in partnerinin de Kaan Urgancıoğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Çekimlerinin Haziran ayının son haftasında başlaması beklenen projede Taff Pictures imzası bulunuyor.

Aslı Enver’i hayranları en son Babil isimli Star TV dizisinde izlemişti. Kaan Urgancıoğlu ise Aşk 101 isimli Netflix dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.

İki ünlü ismin yeni projede buluşması da merakları artırdı. Enver ile Urgancıoğlu’nun uyumları ve enerjilerinin nasıl olacağı çok merak ediliyor.