Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver hayatında yeni kararlar aldı!

Aslı Enver hayatında yeni kararlar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver hayranları hatırlayacaktır, ünlü oyuncu 2020 yılına başlarken kendisine söz verdiğini ve her şeyin yeni yılda güzel olacağını sosyal medyadan duyurmuştu.

Oyuncu, yeni yıl başlarken aldığı yeni kararları harfiyen uyguluyor. Bir dönem aşk yaşayıp ayrıldığı, yeniden barıştı ve yeniden ayrıldığı Murat Boz defterini kapatan Aslı Enver, artık aşk değil mesleğinde yükselme derdinde.

Babil dizisinden gelen senaryoyu güçlü kadın rolü olduğu için kabul eden Enver, reklam filmiyle de aslında hayatında bir ilke imza attı. İlk defa aksiyon projesinde yer alması oyuncunun iştahını da açtı. Artık bu rollerde olmak istiyor. Çünkü geri dönüşler de çok iyi geldi.

Bephantol markası ile anlaşan ve aksiyon dolu bir reklam filmi çeken oyuncu, bir de bunun devamında Babil dizisi ile reklamı örtüşünce yeni bir akım daha başlatmıştı.

Aldığı yeni kararlara uyan, kariyerinde yükselmeye devam eden Aslı Enver, “Reklam filminin senaryosu geldiğinde beni çok heyecanlandırdı. Bugüne kadar hiç deneyimlemediğim aksiyon türü olmasını çok sevdim. Üç gün çok iyi bir ekip ile çalıştık ve sonuçta mini bir film çıktı ortaya. Geri dönüşleri de beni çok mutlu etti” diye konuştu.