Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner, Ebru Şahin ve Merve Boluğur dekolteleriyle dikkat çekti

Aslıhan Güner, Ebru Şahin ve Merve Boluğur dekolteleriyle dikkat çekti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanmaya, iltifatlar almaya devam ediyor. Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner, Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin ve uzun süredir projelerde yer almayan Merve Boluğur, yaptıkları paylaşımlarla göz doldurdu.

Ordu’da çekimleri devam eden Kuzey Yıldızı ile yeniden ekranlara dönmenin mutluluğu içindeki Aslıhan Güner, dekolteli elbisesiyle yine göz kamaştırdı ve hayranlarından da binlerce beğeni topladı. Oyuncu, “Güzel bir şeyler olduğunda parlat, çoğalt, abart” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Aslıhan Güner, Ebru Şahin ve Merve Boluğur dekolteleriyle dikkat çekti 9

Mardin’in Midyat ilçesinde çekimlerine başlanan Hercai dizisi yakında ekranda olacak. Ebru Şahin, Reyyan karakteri ile iki sezondur büyük bir aşama kaydetti. Kariyer sıçraması yaşayan oyuncu, beyazlar içindeki dekolteli elbisesiyle göz doldurdu.

Aslıhan Güner, Ebru Şahin ve Merve Boluğur dekolteleriyle dikkat çekti 10

Alaçatı’da tatiline devam eden Merve Boluğur da son dönemde gündemden düşmeyen bir başka isim. Burak Dayı ile olan aşkına nokta koyması ile dikkat çeken oyuncu, beyazlar içindeki güzelliği ile hayranlarından iltifatlar aldı.

Merve Boluğur, dekolteli pozuyla hem fit halini sergiledi hem de güzelliği ile takipçilerini mest etti.

Aslıhan Güner, Ebru Şahin ve Merve Boluğur dekolteleriyle dikkat çekti 11