Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner hayranları büyük kavuşma için gün sayıyor! Bu arada ünlü oyuncudan sürpriz var!

Aslıhan Güner hayranları büyük kavuşma için gün sayıyor! Bu arada ünlü oyuncudan sürpriz var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın çok sevilen oyuncularından Aslıhan Güner’i hayranları çok özledi. Güner çok yakında bir sinema filmiyle hayranlarına kavuşacak. Ancak bu arada güzel oyuncu hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yaptı. Bir sonraki dizisi Uzak Şehrin Masalı ile aradığını bulamayınca setlere ara verdi. Ancak hayranları Aslıhan Güner’i çok özledi. Neyse ki başarılı oyuncu çok yakında hayranlarına kavuşuyor.

Aslıhan Güner’in başrolünü gerçek hayattaki eşi Mert Kılıç’la paylaştığı Komutan isimli film 7 Ekim’de vizyona girecek. Hem Aslıhan Güner ve eşi hem de hayranları nefesini tutmuş o günü bekliyor. Bu arada Aslıhan Güner hayranlarına küçük bir sürpriz yaptı.

Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “#komutanfilmi 20 Ağustos’ta benim sesimle birlikte ilk kesit geliyor.. Heyecan git gide artıyor.. Komutan Filmi İnstagram sayfasında takipte kalın” diye yazdı. Bu arada filmde izleyicilere yapacağı sürprizle ilgili küçük bir ipucu da verdi.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra çok güzel bir sese sahip Aslıhan Güner, Komutan filminde seslendireceği acıklı şarkılarla da gündeme gelecek. Aslıhan Güner, sosyal medya paylaşımında film için seslendirdiği bir şarkıdan küçük bir kesiti de hayranlarının karşısına çıkardı. Aslıhan Güner’in sesinin güzelliği tüm hayranlarını şaşırttı.

Sınır ötesi operasyon hikayesinin konu edildiği film, Fırat Kalkanı operasyonunda yaşanan gerçek bir hikayeden esinlenilerek çekildi. Duygusu ve aksiyonu yüksek bir film olduğunu vurgulayan Mert Kılıç, bazı aksiyon sahneleri için yurt dışından yönetmen getirdiklerini de belirtti.