Ana sayfa Sosyal Medya Türkan Şoray ve Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi, hayranları bayram etti!..

Türkan Şoray ve Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi, hayranları bayram etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncasından ikisi, Türkan Şoray ile Filiz Akın, yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Yeşilçam’ın efsane kadın oyuncuları Türkan Şoray ve Filiz Akın, Bodrum’da buluştu. O anları takipçileriyle paylaşan Akın, “Yediden yetmişe herkesin çok sevdiği, güzeller güzeli, tüm gönüllerin sultanı ve benim sultan arkadaşım Türkan Şoray’la buluşmamızın mutluluğuyla…” ifadelerini kullandı.

Yaz aylarını Bodrum’da geçiren Filiz Akın, tatil beldesine gelen yakın dostu Türkan Şoray ile buluştu. Filiz Akın, yakın arkadaşıyla çekilen videosunu instagram hesabından yayınladı.

Türkan Şoray ve Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi, hayranları bayram etti!.. 7

Türknan Şoray da arkadaşının paylaşımına, “Bu güzel sözlerin beni sevdiğin için biliyorum. Ben de senin için aynı bu güzel şeyleri düşünüyorum. Canım arkadaşım seni sevgiyle öpüyorum.” sözleriyle karşılık verdi.

Filiz Akın’ın Türkan Şoray ile hayranları tarafından yoğun ilgi gören gönderisine; Perihan Savaş, Arzum Onan, Asuman Dabak ve Behzat Uygur gibi birçok ünlü isim yorum yaptı.

Öte yandan, geçtiğimiz yıl ağustos ayında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan ve  ‘sepsis’ tanısı konulan Filiz Akın’ı iyi gören hayranları da oldukça sevindi.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Filiz Akın’ın sağlık durumu ile ilgili menajeri Bircan Silan tarafından o dönem yapılan açıklamada oyuncunun midesinden beslendiği öğrenilmişti. Menajeri Silan, oyuncunun çok azimli olduğunu ve bu sebeple bazı durumlarda zorlandığını söylese de pozitif enerjisinin kaybolmadığını ve durumunun iyi olduğunu belirtmişti.