Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin kadın oyuncularının giyim stilleri reytingi bile etkiliyor

Yasak Elma dizisinin kadın oyuncularının giyim stilleri reytingi bile etkiliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisi altıncı sezonuna devam ediyor. Dizinin yeni döneminde yeni hikaye geniş bir izleyici kitlesini yine etkilemeyi başardı. Altıncı sezon sonunda dizinin final yapması bekleniyor ama hiçbir şey belli olmaz.

Dizinin geniş bir izleyici kitlesini etkilemeye devam etmesi durumunda büyük bir sürpriz yapılarak yedinci sezon ihtimali de ortaya çıkabilir. Ancak şimdilik bilinen gerçek, altıncı sezon sonunda Yasak Elma’nın final yapacağı durumudur.

Dizinin başrolünde yer alan 4 kadın oyuncu da şıklık yarışıyla dikkatleri çekiyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Şebnem Dönmez’in dizide giydikleri kıyafetler ve ortaya çıkan kombinler kadın izleyicileri cezbediyor.

Yasak Elma dizisinin kadın oyuncularının giyim stilleri reytingi bile etkiliyor 7

Yasak Elma dizisi hayranları dört başarılı kadın oyuncu dizinin en önemli itici gücü olmasının yanı sıra hem oyunculuk performansları hem de şık halleriyle ekrana renk katıyor.

Yasak Elma dizisinin stilistleri de oyuncuları çok başarılı bir şekilde giydiriyor ve ekran başına geçen özellikle kadın izleyiciler kıyafetleri de çok merak ettiği için diziye olan ilgi hep yüksek oluyor.

Yasak Elma dizisi 149. yeni bölümü ile 3 Ekim Pazartesi akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Kadın oyuncuların şık hallerinin yanı sıra hikaye içindeki çatışmalar ve entrikalar da heyecanla takip ediliyor.