Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı biter bitmez sürpriz projeye başladı!

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı biter bitmez sürpriz projeye başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, geçtiğimiz günlerde sezon arası vermişti. Dizi, Pandemi sürecinin ardından çekimleri durdurulan diziler arasındaydı. Uzun süre ekranda olmasa da tekrarlarıyla diziyi izlemeyen pek çok kişinin dikkatini çekmeyi de başardı.

Haziran ayında yeni bölümleri çekilen dizi, geçtiğimiz haftalarda 29. bölümle sezon arası verdi. Oyuncular tatile giderken, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini mutlu etmeye devam ediyorlar.

İsmail Demirci ile birlikte dizinin başrolünde oynayan Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı sayesinde hayran kitlesini iyice arttırdı. Ordu’nun yemyeşil atmosferinde, Karadeniz doğasının büyüleyici fonuyla çekilen dizide Demirci ve Güner’in uyumları da çok beğeniliyor.

Dizinin sezon arası vermesi ve yeni sezonda devam edecek olması, takipçilerini mutlu etti.

Ancak tam da bu süreçte Aslıhan Güner’in yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı!

Güner, Ayvalık konumu ekleyerek Set yazdığı bir paylaşımıyla takipçilerini çok şaşırttı.

Dizinin Ordu’da çekildiğini ve ara verdiğini bilen takipçileri, önce Aslıhan Güner’in tatilde olduğunu düşünse de paylaşımındaki Set notu kafaları karıştırdı.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı biter bitmez sürpriz projeye başladı! 8

Güner’in henüz bir açıklama yapmadığı projenin bir film olduğu konuşulmakta. Instagram’da paylaştığı Story’de bir karavanda makyaj aynası önünde duran Aslıhan Güner’in çekimlerine başlanan bir proje için Ayvalık’ta olduğu anlaşılıyor.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı biter bitmez sürpriz projeye başladı! 9

Boş bir arazideki görüntüleri ‘Set’ notuyla yayınlayan Aslıhan Güner, takipçilerini de iyice merak ettirdi. Oyuncunun hayranları, sosyal medyada şimdiden sorular sormaya başladı bile. Bakalım bu paylaşımların ardından bir açıklama gelecek mi?