Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay, Fahriye Evcen, Deniz Baysal, Ahu Yağtu ne kadar da mutlu!

Doğa Rutkay, Fahriye Evcen, Deniz Baysal, Ahu Yağtu ne kadar da mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya hesapları üzerinden takipçileri ile etkileşime devam ediyor. Tatil yapan ünlü isimlerin son son halleri de instagram hesaplarına yansıyor ve beğeniler ile iltifatlar da üst üste geliyor. Doğa Rutkay, Fahriye Evcen, Deniz Baysal, Ahu Yağtu yaptıkları paylaşımlarla tatil hallerini sergiledi.

Ali Sunal ile birlikte youtube kanalı açan Doğa Rutkay hem yeni projesinin heyecanı içinde hem de tatilini sürdürüyor. AliBabaDoğaAna isimli projenin ilk fragmanında Ali Sunal, bebeğinin altını değiştirirken görülüyor ve Doğa Rutkay da ona bunu nasıl yapması gerektiğini anlatıyor. Doğa Rutkay’ın yeni projesi de çok ilginç olacağa benziyor.

Doğa Rutkay, Fahriye Evcen, Deniz Baysal, Ahu Yağtu ne kadar da mutlu! 10

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezon finalinin ardından Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte tatile çıkmıştı. Doğum kilolarından 2020 yılının başlarında kurtulan Fahriye Evcen, fit haliyle dikkat çekiyor. Yakın zaman için herhangi bir projesi bulunmayan oyuncu, tatilde ise karantina günlerinin stresini üzerinden atıyor. İşte Fahriye Evcen’in instagram hesabından paylaştığı mutluluk ve huzur dolu pozu.

Doğa Rutkay, Fahriye Evcen, Deniz Baysal, Ahu Yağtu ne kadar da mutlu! 11

2019 yılının Eylül ayında Barış Yurtçu ile evlenen ünlü oyuncu Deniz Baysal, tatilde mutluluk saçıyor. Ünlü oyuncu, hayatından çok memnun ve tatilde de sürekli mutluluk pozları veriyor.

Doğa Rutkay, Fahriye Evcen, Deniz Baysal, Ahu Yağtu ne kadar da mutlu! 12

En son Kadın dizisinde izlediğimiz Ahu Yağtu, tiyatro çalışmalarına odaklandığı bir dönemde pandemi nedeniyle şanssızlık yaşamıştı. Ünlü oyuncu, tatil rahatlığını paylaştı. Ahu Yağtu, “Önce güzel poz verrisin, sonra illa ki araya biri girer” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Doğa Rutkay, Fahriye Evcen, Deniz Baysal, Ahu Yağtu ne kadar da mutlu! 13