Ana sayfa Güncel Haberler Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, ilginç bir yarış içinde!

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci, ilginç bir yarış içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Karadeniz’in keyfini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci yaşıyor! Kuzey Yıldızı dizi ekibi 2 hafta önce yeniden Ordu’da çekimlere başladı. Kuzey Yıldızı dizisi ekrana dönüşüyle hayranlarını mutlu etti. Dizinin başrol oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner ise, yeniden Karadeniz’in güzellileri arasında tablo gibi fotoğraflar paylaşmaya başladı.

İki ünlü oyuncu da karantina dönemini geride bırakıp, yeni normale alıştıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gösteriyor.Ordu Çambaşı yaylasında yapılan çekimlerde Karadeniz’in doğal güzelliği de kendisini gösteriyor.

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner, bulundukları bölgede adeta tablo gibi fotoğraflar çekiyor. Demirci, “Tablo gibi” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Aslıhan Güner de partnerinden aşağıya kalmıyor. Ünlü oyuncu da bulduğu her güzel ortamda fotoğraf çektirerek, Karadeniz’den birçok anı topluyor.

Güner, “Ha bu Karadeniz’in rüzgarı değdi bana ha” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. İki ünlü oyuncu en güzel fotoğrafı yayınlama konusunda adeta bir yarış halinde.

blank

Hem Aslıhan Güner hem de İsmail Demirci, en güzel fotoğraf karelerini yakalama konusunda adeta birbirleri ile yarış halinde bir görüntü çiziyor.

İki ünlü isim de sosyal medyada yüz binlerce hayranını Karadeniz’in güzellikleri ile adeta büyülüyor.