Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin birlikte rol aldığı sinema filminin vizyon tarihi neden ertelendi?

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin birlikte rol aldığı sinema filminin vizyon tarihi neden ertelendi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin birlikte kamera karşısına geçtiği Komutan adlı sinema filminin vizyon tarihi daha önce 20 Mayıs olarak duyurulmuştu.

Filmin başrol oyuncusu Mert Kılıç’ın aynı zamanda Selahattin Sancaklı ile birlikte yönetmenliğini yaptığı Komutan filminin vizyon tarihi yaz sonuna ertelendi.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada; daha güçlü bir komutan filmi için bu ertelemenin yapıldığı ve yeni vizyon tarihinin en kısa zamanda duyurulacağı belirtildi.

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinin birlikte rol aldığı sinema filminin vizyon tarihi neden ertelendi? 48

Aksiyon ve dram türündeki filmde Mert Kılıç ve Aslıhan Güner ikilisine Can Kızıltuğ ile Emre Bulut eşlik ediyor. Filmin konusu ise şöyle;  Suriye’nin El Bab bölgesinde düzenlenen özel bir operasyon sırasında üç kişilik bir Türk Özel Kuvvetler Timi şehit düşer. Teröristler, şehitlerin cenazelerini ele geçirmeyi planlar.

Ancak Türkiye ne olursa olsun şehitlerini geride bırakmamakta kararlıdır. Bu amaçla Binbaşı Tuna Alkan ve üç askeri, şehitleri vatana geri getirmekle görevlendirilir. Bu sırada Suriye’de pek çok terör örgütü ya da farklı ülke çıkar çatışması halindedir. Türk Silahlı Kuvvetleri, görevli askerlere belirli bir noktaya kadar destek olur. Ne olursa olsun üç şehidin cenazesi vatanlarına geri getirilmelidir.