Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde Fırat’tan Barış’ı köşeye sıkıştıracak hamle!

Mahkum dizisinde Fırat’tan Barış’ı köşeye sıkıştıracak hamle!

tarafından ker_def

Mahkum dizisi 21. yeni bölümü ile bu akşam izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Son haftalarda yaşanan reyting düşüşleri sonrasında dizinin sadık izleyicilerinin yeniden ekran başına geçmesi bekleniyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Talat Bulut’un başrollerinde yer aldığı dizinin 21. bölümünde de dikkat çeken olaylar yaşanacak.

Son dönemde izleyicilerin senaryoya yönelik eleştirileri arttı ama heyecan da devam ediyor. Mahkum dizisinin 21. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Savcılık makamına döner dönmez ilk iş Barış’ın peşine düşen Fırat, onu köşeye sıkıştıracak büyük hamleler peşindedir.

Mahkum dizisinde Fırat'tan Barış'ı köşeye sıkıştıracak hamle! 7

Zahit’ten aldığı bilgi sayesinde, söz verdiği gibi yeniden adliyeye sanık olarak kendi elleriyle götürür. Av avcı hikayesinde roller değişmişken Barış tarafından hiç tahmin etmediği bir hamle ile karşılaşır.

Barış için Fırat’ın dönüşünden daha büyük bir şok gözlerinin önündeki Savaş’tır. Bu zamana kadar işlediği tüm suçların hesabını sormak için dönmüştür.

Peki Savaş gerçek midir? Yoksa zihninde yarattığı bir düşman mı? Barış bu korkunç sorunun peşinden giderken Fırat’tan son bir hamle gelir. Onu en zayıf yerinden de vuracaktır.

Fırat bu büyük hamlesiyle başarılı olabilecek midir?

İşte Mahkum dizisinin 21. bölümünden etkileyici bir fragman: